Redactia.ro
Home » TV » Viviana Sposub, aspirator de bărbaţi celebri? Cu cine s-a iubit înainte să îl cunoască pe George Burcea

Viviana Sposub, aspirator de bărbaţi celebri? Cu cine s-a iubit înainte să îl cunoască pe George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub, concurentă la Ferma și gazdă a emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV a avut o relație tot cu un bărbat celebru, înainte de legătura amoroasă cu George Burcea. Iată cu cine s-a iubit aceasta înainte de a se afișa cu fostul soț al Andreei Bălan!

Cu cine a avut o relație Viviana Sposub înainte de George Burcea

Viviana Sposub a mai avut o relație cu un bărbat faimos, înainte de a fi cu George Burcea. Cel cu care a avut această o legătură amoroasă a fost prezentatorul de la Kiss FM și vloggerul Ionuț Rusu. Cei doi au fost foarte discreți în privința relației lor, pe care nici nu doreau să o recunoască. Într-un final, la presiunea fanilor, și după ce au fost văzuți când se sărutau, Viviana Sposub și Ionuț Rusu au recunoscut că sunt într-o relație.

La fel de secretoși au fost și în urma despărțirii, când nu au dat nicio declarație. Nu s-au mai urmărit pe rețelele de socializare și așa s-a stabilit că nu mai formează un cuplu.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a povestit Ionuț Rusu la acel moment.

George Burcea și Viviana Sposub au recunoscut povestea de iubire

George Burcea și Viviana Sposub au recunoscut că au o relație, iar acum, cei doi sunt nevoiți să petreacă următoarele două săptămâni în izolare, pentru că au fost depistați cu noul coronavirus.

”Noi credem că toată lumea ne iubește.Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”a a spus actorul

”Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent”, a spus Viviana Sposub.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: