Redactia.ro
Home » Monden » Viviana Sposub, declarație fără perdea din dormitor: „Dragoste dimineața, la amiază și seara”

Viviana Sposub, declarație fără perdea din dormitor: „Dragoste dimineața, la amiază și seara”

GALERIE FOTO (4) Viviana Sposub

Viviana Sposub, declarație fără perdea din dormitor. Viviana Sposub trăiește o poveste de dragoste alături de George Burcea, fostul soț la Andreei Bălan. Fosta asistentă Tv a vorbit în cadrul unei emisiuni Tv despre viața sa intimă și a dezvăluit care sunt secretele iubirii dintre cei doi.

Viviana Sposub, declarație fără perdea din dormitor: „Dragoste dimineața, la amiază și seara”

Viviana Sposub, declarație fără perdea din dormitor. Numele Vivianei Sposub este deja cunoscut în întreaga țară, după ce s-a aflat că formează un cuplu cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Viviana Sposub a fost asistentă tv în cadrul mai multor emisiuni tv, după care a participat la Ferma 2020, unde s-a îndrăgostit de iubitul ei. George Burcea și Viviana și-au dat seama că se plac reciproc, așa că au început o poveste de dragoste chiar în cadrul emisiunii de la PRO TV. În ciuda gurilor rele care preconizau că relația lor nu va dura mult, cei doi le-au închis gura invidioșilor. Invitată în platoul de la „Vorbește lumea”, Viviana a vorbit cu foștii ei colegi despre situația sa amoroasă, dar și despre cea intimă. Întrebată ce face de arată atât de bine, răspunsul Vivianei a fost unul surprinzător. „Dragoste dimineața, la amiază și seara și fac și sport. O viață bună, o duc bine. Chiar sunt bine, mulțumesc!”, a răspuns Viviana amuzată.

Este sau nu însărcinată Viviana Sposub!

Viviana Sposub s-a simțit bine alături de Cove și Lora, aceasta fiind luată la rost chiar de către moderatorul emisiunii care i-a adresat o întrebare uimitoare. Cove a întrebat-o pe VIviana dacă este însărcinată, așa cum se zvonește în presă. ”Viviana, spune adevărul, ești însărcinată?” Iubita lui Burcea a ezitat inițial să dea un răspuns, după care a spus: ”Nu știu! Cred că nu!”. În continuare, fosta asistentă tv a declarat că are planuri mari pentru viitor. Vedeta își dorește să aibă cinci copii cu partenerul său.

George Burcea a fost fermecat de frumusețea și farmecul Vivianei, încă de la începutul emisiunii, când aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare. Fostul soț al Andreei Bălan a recunoscut că nu a fost o plăcere sexuală, cu mai degrabă de sentiemnte și energii pozitive. „Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu.”, a declarat George Burcea la începutul relației.

În urmă cu câteva luni, atât George Burcea, cât și Vivian Sposub au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, aceștia fiind izolați la domiciliu pentru 14 zile. În acele zile, George nu și-a văzut cele două fetițe, Maia și Clara, pe care le are împreună cu Andreea Bălan. Din fericire, George și Viviana nu au avut simptome specifice noului coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: