Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman a ajuns pe mâna doctorilor. Ce a pățit actorul

Vlad Gherman a ajuns pe mâna doctorilor. Ce a pățit actorul

GALERIE FOTO (3) Vlad Gherm

Vlad Gherman a ajuns pe mâna doctorilor. Prima zi de primăvară a început pentru Vlad Gherman cu probleme de sănătate. Actorul se confruntă cu dureri mari la nivelul coloanei, astfel că a fost nevoit să apeleze la ajutorul specialiștilor. Cum se simte acum actorul?

Vlad Gherman a ajuns pe mâna doctorilor. Ce a pățit actorul

Vlad Gherman a ajuns pe mâna doctorilor. Vlad Gherman probabil trăiește cea mai dificilă perioada din viața, după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. De parcă nu era de ajuns, actorul a ajuns pe mâna medicilor chiar în prima zi de primăvară. Se pare că oboseala de la muncă și stresul din ultimul timp, l-au făcut pe actor să se confrunte cu dureri și chiar probleme de spate. După ce relația sa de aproape 10 cu Cristina Ciobănași s-a încheiat, Vlad Gherman s-a mutat singur în apartament, dar iată că acesta a primit o altă lovitură.

Actorul din serialul ”Adela”, difuzat la Antena 1, le-a transmis dis de dimineață fanilor săi, după ce le-a transmis tuturor fetelor și femeilor o primăvară frumoasă, că pentru el, ziua de 1 martie nu a început tocmai bine. Vlad se confruntă cu dureri puternice în zona spatelui, iar acest lucru l-a speriat foarte tare, fiind decis să meargă la specialist. ”Sunt tare încordat, mă doare spatele cum nu m-a durut niciodată, îmi trăsnește și coloana. Și astăzi mă duc pentru prima dată în viața mea la kiropractician să mă trosnească. Sunt tare curios să văd cum e, am auzit păreri și păreri”, a spus Vlad Gherman.

După ce a mers la doctor, Vlad Gherman le-a spus susținătorilor săi că specialistul i-a făcut un tratament pentru coloană, fiind foarte relaxat.”Acum am terminat ședința. Nu există cuvinte să pot să decsriu ce am simțit. Nu a fost o simplă ședință în care a venit cineva, ți-a trosnit spate și gata, ridică-te și pleacă. Ce am trăit aici a fost o eliberarea spiritului”, a declarat Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit

Fanii celor doi actori au fost extrem de șocați când au aflat că au decis să-și spună adio după 9 ani de relație. Anunțul a fost făcut la începutul lunii februarie, iar Criss și Vlad au declarat că deși nu mai formează un cuplu, vor rămâne prieteni, lucru care s-a și întâmplat, având în vedere că aceștia colaborează pe plan profesional. „Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, spunea Vlad Gherman

Actorul a postat o imagine cu el și Criss, realizată la începutul relației, iar acest lucru i-a emoționant pe susținătorii lor. De asemenea, și Cristina le-a spus fanilor săi să prețuiască mai mult momentul și oamenii de lângă ei.„Prețuiește momentul, prețuiește oamenii de lângă tine, prețuiește micile bucurii, prețuiește fiecare răsărit și fiecare apus. Prețuiește viața asa cum e ea, cu bune și cu rele. Una avem. 🙏🏼”, a scris Cristina Ciobănașu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: