Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, mai îndrăgostit ca niciodată. Actorul i-a făcut o declarație de dragoste Oanei Moșneagu

Vlad Gherman, mai îndrăgostit ca niciodată. Actorul i-a făcut o declarație de dragoste Oanei Moșneagu

GALERIE FOTO (4) Vlad Gherman, mai îndrăgostit ca niciodată.

Vlad Gherman, mai îndrăgostit ca niciodată. Cei doi actori au recunoscut, în cele din urmă, că formează un cuplu. Vlad Gherman a suferit foarte mult după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, dar acum se declară extrem de fericit în brațele Oanei Moșneagu. Actorul i-a făcut o declarație de iubire partenerei sale.

Vlad Gherman, mai îndrăgostit ca niciodată. Actorul i-a făcut o declarație de dragoste Oanei Moșneagu

Vlad Gherman s-a despărțit de Cristina Ciobănașu după 9 ani de relație. Fanii celor doi au rămas surprinși de această veste, având în vedere că mulți dintre ei se așteptau ca Vlad și Cristina să-și unească destinele. Cei doi au anunțat la începutul anului trecut că au decis să meargă pe drumuri separate, iar la aproape un an de la despărțire, Criss și Vlad și-au refăcut viața alături de alți parteneri. Prima care și-a făcut o relație a fost Cristina, care s-a afișat cu noul ei iubit. În ceea ce îl privește pe Vlad, în urmă cu câteva luni se zvonea că acesta formează un cuplu cu colega sa de platou, Oana Moșneagu.

Cei doi erau surprinși tot timpul împreună, mărturisind la acea vreme că sunt prieteni apropiați. Ei bine, în urmă cu câteva săptămâni, Vlad și Oana și-au oficializat relația, iar acum sunt extrem de fericiți împreună. Mai mult, cei doi le arată și fanilor din mediul online cât de bine se simt împreună. Ieri, cei doi îndrăgostiți au plecat la munte, iar pe rețelele de socializare au postat câteva imagini romantice cu ei. Ba chiar Vlad i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale. Într-un moment în care Oana Moșneagu stătea pe mâna lui, Vlad Gherman a imortalizat momentul, postând și un mesaj emoționant.„Mor după ea <3 <3 <3„, este mesajul de dragoste postat de Vlad Gherman.

Vad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre relația lor

Cei doi sunt împreună de mai multe luni, dar au ținut totul ascuns până acum. Recent, Oana și Vlad au recunoscut că au o relație. Invitați într-o emisiune TV, cei doi au mărturisit că petrec mult timp împreună, dar momentan nu s-au mutat împreună. ”Stă ea la mine, m-ai stau și eu la ea, eu la Obor n-am apă caldă, și cu caldura e mai greu”, au spus Vlad Gherman și Oana Moșneagu la Antena Stars.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au cunoscut la filmări, iar între timp au devenit prieteni foarte buni. Aceștia au mers împreună în vacațe, au petrecut mult timp unul în compania celuilalt, iar sentimentele au început să apară. Astfel, din luna august, cei doi s-au apropiat și mai mult. Actrița a precizat că primul sărut a fost după ce ea și-a rupt mâna, deoarece Vlad a sărit în ajutor și a fost alături de ea. ”Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Ne-am legat așa după ziua ei.

Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, au mai spus cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: