Redactia.ro
Home » Știri » Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, anunț trist pe rețelele de socializare: „Sufletul ei a plecat dintre noi”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, anunț trist pe rețelele de socializare: „Sufletul ei a plecat dintre noi”

GALERIE FOTO (3) Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, anunț trist pe rețelele de socializare

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, anunț trist pe rețelele de socializare. Cei doi actori au format un cuplu vreme de 9 ani, dar anul trecut au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas prieteni, iar recent au făcut un anunt trist pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, anunț trist pe rețelele de socializare: „Sufletul ei a plecat dintre noi”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Anul trecut, cei doi au anunțat că se despart, după 9 ani de relație. Chiar și așa, Vlad și Cristina au rămas prieteni, iar până de curând au fost colegi de platou în serialul Adela. Recent, cei doi au făcut împreună un anunț trist. Vlad a fost cel care a postat o imagine cu fosta lui iubită, alături de pisica lor. Actorul și-a anunțat fanii că trece printr-un moment dificil după ce pisica celor doi, Princess, s-a stins din viață. Vlad Gherman a dezvăluit că atât el, cât și fosta lui iubită, au fost alături de pisica lor până și-a dat ultima suflare. Pisica celor doi avea 17 ani, iar poastarea actorului a strâns peste 6 mii de aprecieri.

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess🥺❤️”, a fost mesajul postat de Vlad Gherman.

Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

Actorul și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu, iar impreună formează un cuplu minunat. De asemenea, Cristina are și ea un nou iubit, Alexandru. Vlad Gherman a fost întrebat dacă mai suferă după despărțirea de actriță, iar acesta a mărturist că este bine și că a trecut peste perioada dificilă. ‘’Am spus-o în nenumărate rânduri, o să o spun în continuare că nu. De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm’’, a răspuns el.

Se pare că ambii au trecut peste relația de lungă durată și fiecare se bucură de relația pe care o are în prezent. Actorul a declarat că l-a ajutat foarte faptul că a rămas prieten cu fosta iubită, iar ea l-a aprobat pe Vlad. „Într-adevăr, a fost o perioadă foarte solicitantă pentru că a trebuit să caut în mine resursele să funcționez la capacitate maximă pentru toate proiectele în care sunt implicată, în condițiile în care, pe plan personal, nu am mai avut acea stabilitate cu care eram obișnuită”, a spus Cristina Ciobănașu pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: