Redactia.ro
Home » Știri » Vladimir Putin ar putea fi îndepărtat de la putere chiar de elita de la Kremlin. Cine sunt cele 6 persoane de care președintele rus se teme

Vladimir Putin ar putea fi îndepărtat de la putere chiar de elita de la Kremlin. Cine sunt cele 6 persoane de care președintele rus se teme

GALERIE FOTO (7) Vladimir Putin ar putea fi îndepărtat de la putere chiar de elita de la Kremlin

Vladimir Putin ar putea fi îndepărtat de la putere chiar de elita de la Kremlin. Președintele rus a invadat Ucraina pe 24 februarie, iar de atunci, armata sa continuă să bombardeze orașele ucrainene. Potrivit unui scenariu vehiculat în presa internațională, Putin ar putea fi îndepărtat de la putere de elita sa de la Kremlin.

Vladimir Putin ar putea fi îndepărtat de la putere chiar de elita de la Kremlin. Cine sunt cele 6 persoane de care președintele rus se teme

Vladimir Putin este, cel mai probabil, cel mai renumit lider din această perioadă. Președintele rus a invadat Ucraina pe 24 februarie, iar de atunci armata sa continuă să atace orașele ucrainene. Cu toate astea, în presa internațională s-a vehiculat că Vladimir Putin ar putea fi îndepărtat de la putere de elita sa de la Kremlin. Se spunea că oligarhii ar fi cei care vor duse la încheierea domniei lui. S-a vorbit și de așa numitii „siloviki”, oficiali de frunte din serviciile de securitate și forțele de ordine de la Moscova. Analiștii susțin că cercul de putere de la Kremlin ar mai cuprinde un grup mult mai puternic și mai influent. Potrivit The Sun, există șase oameni, toți foști spioni, care ar dispune de puterea necesară pentru a-l îndepărta pe Putin de la conducere.

Primul pe listă ar fi Alexander Bortinikov, șef FSB al Rusiei. Acesta în cunoaște pe Vladimir Putin încă din anii 1970, când amândoi lucrau în fostul KGB. Acesta controlează mii de oameni, acoperind totul, de la combaterea terorismului până la intimidarea partidelor de opoziție.

Serghei Chemezov este șeful companiei de apărare de stat Rostec. Chemezov a fost impreuna cu Putin în Germania de Est in anii 1980, când lucrau în KGB. A devenit bogat prin legăturile sale cu Putin, având iahturi de lux, dar și o serie de vile spaniole.

Cea de-a treia persoană este Serghei Narâshkin, șef al serviciului de informații externe al Rusiei. El a lucrat cu Putin din anii 90, când președintele rus era viceprimar al Sankt Petersburgului.

Nikolai Patrushev este un al om influent de la Kremlin. Acesta este șeful consiliului de securitate al Rusiei. Patrushev este acuzat că a organizat asasinarea, în 2006, la Londra, fostui spion rus Alexander Litvinenko.

Igor Sechin este considerat adjunctul de facto al lui Putin. Sechin este șeful companiei petroliere de stat Rosnetft, pe care liderul rus i-ar dăruit-o.

Ultimul este Serghei Șoigu, ministrul rus al apărării. Acesta merge regulat la vânătoare și la pescuit cu Putin. În urma invaziei din Ucraina, acesta nu a fost văzut în public mai mult de o lună. Așadar, presa internațională susține că, deși momentan aceștia îi sunt alături președintelui rus, cei șase își pot schimba perspectiva din cauza sancțiunilor aspre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: