Redactia.ro
Home » Știri » Volodimir Zelensky, un nou mesaj din centrul Kievului: „Sunt aici. Nu ne predăm. Ne vom apăra ţara”

Volodimir Zelensky, un nou mesaj din centrul Kievului: „Sunt aici. Nu ne predăm. Ne vom apăra ţara”

Volodimir Zelensky, un nou mesaj din centrul Kievului

Volodimir Zelensky, un nou mesaj din centrul Kievului. Atacurile în Ucraina continuă și la această oră, iar președintele ucrainean a transmis un nou mesaj la primele ore ale dimineții. Zelensky se afla în centrul capitalei și i-a anunțat pe ucraineni că nu va părăsi țara și că va lupta alături de militarii săi.

Volodimir Zelensky, un nou mesaj din centrul Kievului: „Sunt aici. Nu ne predăm. Ne vom apăra ţara”

Volodimir Zelensky a transmis un nou mesaj. Președintele ucrainean a postat un mesaj pe rețelele de socializare din centrul orașului Kiev, sâmbătă, 26 februarie, în care dezminte zvonurile conform cărora ar fi cerut armatei să se predea în fața trupelor ruse. Zelensky a anunțat că nu își va părăsi poporul și va lupta alături de militarii săi. „Sunt multe informaţii false în mediul online care spun că am cerut armatei să se predea şi că este o evacuare. Sunt aici. Nu ne predăm. Ne vom apăra ţara”, a afirmat Zelenski. Internuații au comentat cu miile la postarea acestuia și au remarcat oboseala de pe chipul președintelui ucrainean.

Într-o postare pe Twitter, liderul ucrainean a afirmat că a discutat cu președintele Franței, Emmanuel Macron, sâmbătă dimineața, iar acesta i-a transmis că arme și echipamente sunt în drum spre Ucraina. „Coaliţia antirăzboi funcţionează”, a scris Zelenski. Statele Unite ale Americii s-au oferit să ajute la evacuarea președintelui ucrainean Zelensky din Kiev, dar acesta a refuzat să plece. Zelensky s-a angajat să rămână în Ucraina, conștient că este ținta nr.1 al Rusiei, iar familia sa este inamicul nr. 2.

În continuarea mesajului său, șeful de stat a spus: „O nouă zi pe frontul diplomatic a început cu o conversație cu Macron. Arme și echipamente militare și echipamente noștri se îndreaptă spre Ucraina. Coaliția anti-război funcționează”

Zelensky, mesaj dramatic de pe străzile Kievului

Vineri seara, președintele ucrainean a trimis un mesaj dramatic. În timp ce forțele armate ruse se luptă cu cele ucrainene la periferia Kievului, președintele Volodimir Zelenky a ieșit pe străzile capitalie și a transmis un mesaj dramatic. Acesta le-a spus liderilor ueîntr-o înregistrare video că ar putea fi ultima oară când îl mai vâd în viață. Ulterior, acesta a postat o înregistrare video de la Kiev: „Liderul partidului este aici, șeful oficiului președintelui este aici, premierul este aici. Cu toții suntem aici să aparăm independența noastră, aparăm Ucraina”, a spus președintele Ucrainei.

Liderii Uniunii Europene au rămas șocați în urma ultimei convorbiri video cu președintele ucrainean Volodimir Zelensky, care li s-a adresat într-un mod asemănător unui ultim rămas bun, a spu premierul bulgar Kiril Petkov. „A fost o conversație foarte emoționantă. Președintele Zelenskiy, care se afla într-un buncăr, a intrat și a spus: ‘Nu știu dacă vă voi mai vedea, pentru că mă aflu pe lista de ținte (a Rușilor)Te cutremuri pentru că acest om care cere ajutor și sprijin s-ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore. Acest lucru i-a cutremurat pe toți liderii, deoarece una este să vezi victimele la televizor ca statistici și alta este să privești în ochi pe cineva pentru care este o chestiune de ore dacă poate supraviețui”, a spus Petkov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: