Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 12 august 2020. ANM anunță prăpădul. Ploi în toată țara

Vremea 12 august 2020. ANM anunță prăpădul. Ploi în toată țara

vremea

Vremea 12 august 2020. Specialiștii ANM au transmis cum va fi vremea miercuri. Vremea se menține caldă în toată țara, așa cum este de așteptat în luna august. În unele zone, disconfortul termic va fi accentuat, în timp ce în alte zone este posibil să apară precipitații și chiar furtuni.

Cum va fi vremea în București – 12 august 2020

În Capitală, meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis că vremea va fi caracterizată de averse și de furtuni. Temperatura maximă, ce va fi înregistrată de termometre în timpul zilei va fi de 32 de grade Celsius, astfel că se menține cald chiar dacă vor apărea și precipitații. Noaptea, temperatura scade la 19 grade Celsius, iar cerul devine mai mult senin.

Cum va fi vremea în Constanța – 12 august 2020

Veste tristă pentru turiștii care se află la mare miercuri. Specialiștii au transmis că există mari șanse de ploaie. Astfel, șansele de ploaie sunt de 55%, dar termometrele arată în continuare temperaturi mari. Maxima va fi de 30 de grade Celsius, în timp ce minima nopții va fi de 20 de grade Celsius. Șansele de precipitații scad masiv spre seară.

Cum va fi vremea în Brașov – 12 august 2020

La fel ca în mare parte din țară, și în Brașov vremea va fi ploioasă, anunță meteorologii ANM.

Temperaturile vor fi mai mici decât în restul țării, astfel că maxima va fi de 26 de grade, în timp ce minima va fi de 13 grade Celsius. În timpul zilei, șansele de a ploua sunt de 55%, în timp ce probabilitatea de a avea loc furtuni este de 65%.

Cum va fi vremea în Iași – 12 august 2020

În Iași, vremea va fi caracterizată de furtuni, descărcări electrice și ploi. Temperaturile vor fi mai mici comparativ cu restul țării. Astfel, maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius, iar minima de doar 13 grade.

Cum va fi vremea în Cluj – 12 august 2020

Ploi vor fi și în Cluj, potrivit anunțului făcut de meteorologi. Șansele de precipitații sunt de 55%, iar cele de furtuni cu descărcări electrice de peste 40%. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius, iar minima de 13 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: