Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 13 August 2019. Vine canicula!

Vremea 13 August 2019. Vine canicula!

Vremea 13 August 2019. Vine canicula!

Vremea 13 August 2019 va fi deosebit de caldă, chiar și față de zilele precedente. Un val de aer cald va lovi țara noastră în zilele care urmează. Disconfortul termic va depăși pragul maxim de 80 de unități, iar cel mai probabil această situație nu se va îmbunătății până la finalul acestei săptămâni. Meteorologii anunță temperaturi maxime de până la 36 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 27-30 de grade Celsius. Ploile vor lipsi cu desăvârșire de pe tot teritoriul țării noastre, informează ANM.

Vremea 13 August 2019 în București

Și în capitală temperaturile vor fi extrem de ridicate. La amiază mercurul va indica chiar și 37 de grade Celsius. Ploile vor lipsi din București astăzi.

Vremea 13 August 2019 în Țară

Vremea va fi deosebit de caldă, chiar și față de zilele precedente. Un val de aer cald va lovi țara noastră în zilele care urmează. Disconfortul termic va depăși pragul maxim de 80 de unități, iar cel mai probabil această situație nu se va îmbunătății până la finalul acestei săptămâni. Meteorologii anunță temperaturi maxime de până la 36 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 27-30 de grade Celsius. Ploile vor lipsi cu desăvârșire de pe tot teritoriul țării noastre.

Citește și: Noi reguli de circulație. Ce amenzi vor fi introduse?

Loading...