Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 16 ianuarie 2020. Meteorologii anunță că vremea se va schimba radical

Vremea 16 ianuarie 2020. Meteorologii anunță că vremea se va schimba radical

Vremea 16 ianuarie 2020. Meteorologii anunță că vremea se va schimba radical

Vremea 16 ianuarie 2020. Meteorologii anunță că vremea se va schimba radical. ANM anunță că vremea se va schimba în următoarele zile, fenomene precum burnița și ceața își vor face apariția.

Vremea 16 ianuarie 2020. Meteorologii anunță că vremea se va schimba radical

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, astăzi, vremea în zonele joase din oltenia, Muntenia sudul și centrul Moldovei. Dar și Dobrogea va fi destul de închisă, cu ceață și cu depunere de chiciură. Acestea determinând valori diurne de temperatură în jurul celor climatologic specifice pentru mijlocului lunii ianuarie.

În restul ţării, cerul va fi variabil la senin, cu nori joşi şi ceaţă pe spaţii mai restrânse, mai ales dimineaţa şi noaptea, cu precădere pe văi şi în depresiuni, iar vremea va fi mult mai caldă decât normal. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime vor fi între -2 și 2 grade în zonele cu ceață persistentă și 10-12 grade în zonele deluroase. Temperaturile minime vor fi între -16 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 2-3 grade în Delaurile Banatului, dar și pe litoral.

Vremea 16 ianuarie 2020

Meteorologii anunță că în zonele joase de relief din sudul şi estul ţării vremea se va menţine în general închisă, cu valori termice diurne ce se vor situa în jurul celor climatologic specifice perioadei, în condiţii de nebulozitate stratiformă şi ceaţă asociată şi cu depunere de chiciură. Izolat şi trecător va burniţa sau va fulgui şi se poate forma polei.

În celelalte regiuni regimul termic va fi mai ridicat decât în mod normal pentru această perioadă, chiar cu mult dupã-amiaza la deal şi la munte, cerul va fi variabil, iar ceaţa cu chiciură se va semnala pe spaţii restrânse, în special dimineaţa. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între -1 şi 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi 2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -14 grade.

Citeste si:Când începe sezonul 3 al serialului Vlad! Pro Tv a făcut anunțul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: