Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 25 ianuarie 2020. Meteorologii anunță cer senin

Vremea 25 ianuarie 2020. Meteorologii anunță cer senin

Vremea 25 ianuarie 2020. Ce temperaturi anunță meteorologii pentru această zi

Vremea 25 ianuarie 2020. Ce temperaturi anunță meteorologii pentru această zi. Meteorologii au anunțat care va fi prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă.

Vremea 25 ianuarie 2020. Meteorologii anunță cer senin

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi neobișnuit de cladă, spre deosebire cu această perioadă din an. În regiunile Dobrogea și Bărăgan, temperaturile nu vor fi scăzute.

În sudul Moldovei și în nordul Munteniei, valorile scad, dar atmosfera va fi însorită cu un vânt care nu bate cu intensitate. Vremea frumoasă se va menține și în sudul țării, unde temperaturile maxime vor fi de până la 8 grade Celsius.

În Transilvania va fi frig puternic în regiune, valorile maxime ajungând până la 7 grade Celsius, în județele din Nordul regiunii. Sâmbătă, maximele termice vor fi cuprinse între 3 grade la Miercurea Ciuc și 14 grade grade Celsius la Drobeta.

Vremea 25 ianuarie în București

În Capitală, locuitorii vor avea parte de o vreme frumoasă în acest weekend. Deși vântul va sufla mai activ, vremea va fi plăcută, cu un cer senin și cu soare. Maxima ajunge la 11 grade Celsius, o temperatură specifică pentru zilele lunii martie, susțin meteorologii.

Pe 26 ianuarie, temperaturile vor fi mia ridicate, cu o atmosferă destul de plăcută. Norii își vor face apariția foarte rar în timpul zilei, însă se înmulțesc abia noaptea, în a doua parte, când s-ar putea semnala și local, câțiva stropi de ploaie, transmit meteorologii ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: