Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București 6 aprilie. ANM anunță temperaturi ridicate

Vremea în București 6 aprilie. ANM anunță temperaturi ridicate

Vremea in Capitala 6 aprilie

Meteorologii anunță vreme în Capitală va avea temperaturi ușor ridicate în ziua de luni, 6 aprilie. La munte se anunță câteva precipitații.

Vremea în București, 6 aprilie 2020

Potrivit Administrației Naționale Române, vremea de luni va aduce un cer variabil în cea mai mare parte a zilei.

Atmosfera va fi însorită, dar vântul va deveni insistent pe timpul zilei și abia spre seară se va mai domoli. Pe timpul nopții, vântul va sufla moderat și minima va coborâ spre 2 grade Celsius.

În timpul dimineții, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 12 grade Celsius, iar în jumătatea zilei, temperaturile vor fi între 13 și 16 grade Celsius. Meteorologii au anunțat că în restul țării, vremea va fi ușor călduroasă.

Vremea în următoarele șapte zile se anunță extrem de plăcută în Capitala României. Iar maximele vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade Celsius. Ploile vor lipsi în prima parte a următoarei săptămâni, iar cerul se va menține senin.

Vremea la munte

La munte temperaturile ajung la valori normale pentru această perioadă și vom avea vreme frumoasă peste tot. Pe suprafețele mici mai apar înnorări și precipitații slabe sub formă de lapoviță. În noaptea următoare, vântul va fi prezent și va crește în intensitate în Carpații de Curburăm și în Carpații Meridionali.

Luni în Dobrogea și Bărăgan, temperaturile vor fi mai scăzute. De asemenea, specialiștii precizează că este posibil să apară stropi de ploaie, iar vântul se menține activ.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 17 grade Celsius, iar pe litoral vor temperaturi maxime de până la 12 grade Celsius.

Meteorologii avertizează toți românii să își petreacă începutul de săptămână în casele lor, pentru a se proteja și pentru a-și proteza familia și apropiații.

Din cauza crizei produsă de coronavirus, întreg globul este restricționat pentru a nu se infectat cu noul virus care a apărut pentru prima dată în China.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: