Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București, luni 30 martie. Meteorologii anunță 20 de grade

Vremea în București, luni 30 martie. Meteorologii anunță 20 de grade

GALERIE FOTO (2)

Vremea în București, luni, 30 martie, va fi una plăcută. Valoarea termică maximă va fi de 20 de grade Celsius, o temperatură apropiată de cele normale, așteptate în această perioadă. Cu alte cuvinte, primăvara insistă se instaleze, cu toate că-n zilele următoare vom avea parte de o vreme în general instabilă.

Prognoza meteo 30 martie în București

Începutul de săptămână le va da mari speranțe bucureștenilor în ceea ce privește venirea primăverii. Ziua de luni, 30 martie, va înregistra o nouă creștere termică, iar maxima zilei va fi de 30 de grade. Spre seară, însă, mercurul va indica o scădere în termometre, iar vântul își va face simțită prezentă.

Există 20% șanse să plouă, însă nimic nu va știrbi temperatura ridicată înregistrată în prima parte a zilei. Nu vă bucurați prea tare, însă! Marți se întoarce iarna. O să avem parte din nou de ploi, lapoviță, ninsoare și o maximă termică de 5 grade Celsius. Nici miercuri nu se așteaptă o vreme mai plăcută, temperatură maximă indicate de termometre ridicându-se la 4-5 grade Celsius. Cu toate cuvinte, bucurați-vă de temperaturile de primăvară înregistrate luni.

Vremea pe ore în București conform ANM

Luni, 30 martie, înregistrăm temperature de primăvară autentică. Avem parte de un început de zi cu șanse de ploaie, înregistrându-se doar 10 grade, dar după aceea soarele va răzbi. De la orele prânzului și bine trecut de apus, termometru va indica între 16 și 19 ori chiar 20 de grade.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Norii vor fi și ei prezenți, însă nu sunt amenințători. Vântul se va domoli drastic față de zilele anterioare și va lăsa primăvara să se vadă la orizont. Asta va fi doar luni, însă. Meteorologii anunță o schimbare drastică a vremii odată cu înaintarea în săptămâni. Din noaptea de luni spre marți, mercurul va coborî simțitor în termometre, indicând o maximă a zilei de doar 4-5 grade. Așa o va ține zile întregi până în weekend, când temperature va mai urca, însă vor fi prezente aversele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: