Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România 16 iunie 2020. Meteorologii ANM au transmis prognoza meteo

Vremea în România 16 iunie 2020. Meteorologii ANM au transmis prognoza meteo

Prognoză anm

Vremea în România pe 16 iunie 2020. În general, starea vremii va fi instabilă în toată țara.Vom avea parte de o vreme cu ploi, descărcări electrice, iar pe alocuri grindină. Potrivit meteorologilor ANM, nu vom scăpa de ploi în această zi, dar nici de cerul înnorat, de precipitații sau de vântul puternic.

Vremea în București 16 iunie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au transmis că vor fi furtuni, iar ploile nu vor fi nelipsite, cu siguranță. Acestea vor fi destul de puternice, așa că trebuie să vă gândiți bine dacă vreți să vă aventurați în afara locuinței, dacă nu aveți ceva esențial de rezolvat. Pe zi, temperatura va fi de 25 de grade Celsius, iar spre seară aceasta va scădea treptat și va ajunge la 17 grade Celsius.

Vor fi 40% șanse de furtună, care va fi însoțită de averse.

Vremea în Constanța 16 iunie

Și în Constanța vor fi ploi și furtuni, însoțite de descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.

Pe parcurusul întregii zile de marți, constănțenii vor avea parte de ploaie, iar soarele nu va fi scump la vedere. Va fi înnorat în mare parte a zilei.

Vremea în Brașov 16 iunie

La fel ca în aproape toată țara și în acest oraș locuitorii vor avea parte de ploi și vreme rea. Specialiștii anunță averse de ploaie și furtuni. Pe timpul zilei, temperatura maximă va ajunge la 22 de grade Celsius, iar spre seară aceasta va ajunge la doar 13 grade Celsius, așa că va fi destul de frig comparativ cu alte zile ale lunii iunie. Temperatura resimțită va fi mai mare decât cea reală și va ajunge la 27 de grade.

Vremea în Iași 16 iunie

Ieșenii trebuie să își pregătească, la fel ca toți românii, umbrelele. Posibilitatea de a ploua în această zi era de peste 60%. Totuși, aici nu vor fi averse de lungă durată, așa cum se va întâmpla în restul țării.

Vremea în Cluj 16 iunie

În Cluj, temperaturile maxime vor fi de 26 de grade Celsius, iar cele minime de 16 grade. Pe parcursul zilei vor fi câteva ploi, însoțite de descărcări electrice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: