Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România 17 iunie 2020. Meteorologii ANM au anunțat prognoza meteo

Vremea în România 17 iunie 2020. Meteorologii ANM au anunțat prognoza meteo

vremea

Vremea în România 17 iunie 2020. În general, vremea va fi frumoasă în mare parte a țării, dar vor fi și zone în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată.

Vremea în București 17 iunie

În Capitală, temperaturile vor fi destul de mari pentru această perioadă. Astfel, maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar spre seară aceasta va scădea și va ajunge la 17 grade Celsius. Există, totuși, posibilitatea de averse și de descărcări electrice.

Există o probabilitate de 68% de a ploua pe timpul zilei, iar spre seară aceasta se va diminua și va atinge valoarea de 55%.

Vremea în Constanța 17 iunie

În Constanța, vremea va fi instabilă și există o mare posibilitate de ploaie și furtuni. Totuși, acestea se vor regăsi doar pe arii restrânse și vor fi scurte ca durată. Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius.

Există 40% șanse de ploaie, care va fi însoțită de descărcări electrice.

Vremea în Brașov 17 iunie

Brașovenii vor avea parte de o vreme puțin mai rece decât în restul țării. Este posibil să plouă, așa că este bine să nu plecați de acasă fără umbrelă.Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar minima zilei de miercuri va fi de 14 grade Celsius. Potrivit specialiștilor, intervalul orar în care brașovenii vor avea parte de averse este de câteva ore.

Vremea în Iași 17 iunie

În Iași, există o mare probabilitate de precipitații. Pe parcursul zilei vor exista câteva averse și furtuni. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar spre seară aceasta va scădea treptat și va ajunge la 17 grade. Pe zi există o probabilitatea de precipitații de peste 60%.

Vremea în Cluj 17 iunie

În Cluj, temperatura maximă a zilei va fi de 24 de grade Celsius. Minima, care va fi atinsă spre seară, va atinge valoarea de 15 grade Celsius. Potrivit meteorologilor, este posibil să plouă și să fie descărcări electrice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: