Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România 18 iunie 2020. ANM a transmis că vom avea parte de ploi

Vremea în România 18 iunie 2020. ANM a transmis că vom avea parte de ploi

vremea anm

Vremea în România 18 iunie 2020. În țara noastră vremea va fi caracterizată, în continuare, de ploi, astfel că nu este încă momentul să uităm umbrelele acasă. În cea mai mare parte a țării vor fi averse, descărcări electrice și cerul va fi înnorat.

Vremea în București 18 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de joi. Bucureștenii vor avea parte de temperaturi destul de ridicate, astfel că maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius. Pe parcursul zile, aceasta va scădea treptat și va ajunge la 18 grade Celsius, spre seară. Pe tot parcursul zilei de joi există o mare probabilitate de ploaie.

Vremea în Constanța 18 iunie

În acest oraș, în prima parte a zilei este foarte posibil să plouă. De altfel, există șanse de precipitații de 65%. Spre seară, toate aceste se disipează, iar cerul va deveni parțial noros, fără șanse de ploaie. Totuși, temperaturile vor rămâne ridicate, chiar dacă constănțenii vor avea parte de ploi. Astfel, maxima zilei de joi va fi de 24 de grade Celsius. Minima zilei, care va fi atinsă spre seară și în timpul nopții se va situa în jurul valorii de 19 grade Celsius.

Vremea în Brașov 18 iunie

În Brașov vor fi averse însoțite de descărcări electrice pe tot parcurusul zilei de joi. Meteorologii ANM au transmis că în acest oraș există mari șanse de furtuni puternice. Acestea vor fi însoțite de descărcări electrice, astfel că cerul va fi luminat de fulgere.Temperaturile vor fi în continuare mari și se vor situa între 23 de grade Celsius pe timpul zilei și 15 grade Celsius pe noapte.

Vremea în Cluj 18 iunie

Este posibil să plouă pe tot parcurusul zilei de joi, 18 iunie. Precipitațiile sunt așteptate atât pe timpul zilei, cât și pe cel al nopții. Temperaturile se vor situa între 24 și 16 grade Celsius.

Vremea în Iași 18 iunie

Spre deosebire de restul țării, unde va ploua în mare parte, în Iași, locuitorii au ceva mai mult noroc. Și aici vor fi precipitații, dar nu la fel de însemnate cantitativ ca în alte zone ale țării. Temperaturile vor fi cuprinse între 26 și 17 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: