Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România în weekend. ANM anunță vreme călduroasă

Vremea în România în weekend. ANM anunță vreme călduroasă

Vremea în România în weekend

Vremea în România în weekend 27-28 iunie. Specialiștii ANM au transmis prognoza meteo pentru acest weekend. Din fericire, meteorologii anunță vreme călduroasă, dar în unele zone din țară se va mențin instabilitatea atmosferică.

În luna iunie, România a fost acaparată de ploi torențiale și descărcări electrice care au făcut ravagii în mai multe județe din țară.

Vremea în București în weekend

În Capitală, vremea se va menține călduroasă pe tot parcursul zilei. Șansele de ploaie sunt minime, iar vântul va bate cu 13 km/h.

Temperaturile maxime vor ajunge până la 30 grade Celsius,iar minimele vor fi cuprinse între 17 și 19 grade Celsius.

Duminică, bucureștenii se vor bucura de o zi călduroasă. Temperaturile maxime vor ajunge până la 32 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 18 și 20 de grade Celsius.

Vremea în Constanța în weekend

Cei care vor să-și petreacă weekend-ul la mare, vor avea parte de o zi însorită și vor putea face plajă fără griji.

Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 26 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge până la 21 grade Celsius.

Duminică, specialiștii anunță din nou vreme frumoasă, numai bună pentru a face plajă. Temperaturile maxime vor fi de până la 27 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge la 19 grade Celsius.

Vremea în Brașov în weekend

Conform ANM, vremea la munte va fi în mare parte însorită. Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi de 27 grade Celsius, iar cele minime vor fi de până la 14 grade Celsius.

Duminică, vremea va fi la fel de caldă, cu șanse de ploaie minime. Temperaturile maxime vor fi de 28 grade Celsius.

Vremea în Iași în weekend

Ieșenii vor avea parte sâmbătă de o vreme însorită, cu temperaturi maxime de 31 de grade Celsius, iar cele minime vor ajunge până la 19 grade Celsius.

Duminică, vremea va fi în mare parte însorită cu temperaturi maxime de 32 grade Celsius, iar minimele vor ajunge până la 19 grade Celsius.

Vremea în Cluj în weekend

Specialiștii ANM anunță că sâmbătă în Cluj, vremea va fi parțial înnorată, cu temperaturi maxime de 29 grade Celsius, iar cele minime ajung până la 17 grade Celsius.

Duminică, meteorologii anunță furtuni sporadice cu descărcări electrice. Totuși, temperaturile maxime vor fi de 29 grade Celsius, iar cele minime de până la 17 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: