Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România în weekend. Meteorologii ANM au transmis prognoza pentru 20 și 21 iunie

Vremea în România în weekend. Meteorologii ANM au transmis prognoza pentru 20 și 21 iunie

starea vremii

Vremea în România în weekendul 20-21iunie. Prognoza meteo pentru acest weekend a fost transmisă de specialiștii ANM. Potrivit datelor furnizate de aceștia, nu scăpăm de ploi în acest sfârșit de săptămână. Totuși, soarele va ieși din nori și ne vom bucura de temperaturi destul de mari, în ciuda averselor ce vor veni sporadic în aproape toate zonele din țară.

Vremea în București în weekend

Bucureștenii vor avea parte de o zi de sâmbătă în care se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade. Duminică se repetă același scenariu, doar că temperaturile vor fi un pic mai mici. Șansele de ploaie rămân, însă, ridicate.

Vremea în Constanța în weekend

Sâmbătă pe timpul zilei vor fi câteva averse și furtuni puternice. Spre seară, norii se risipesc și nu va mai ploua. Temperaturile vor fi cuprinse între 26 și 19 grade Celsius. Duminică, temperaturile rămân ridicate și se vor situa în intervalul 26-18 grade. Există 65% șanse de ploaie.

Vremea în Brașov în weekend

În Brașov va fi destul de frig. Sâmbătă va ploua, iar temperaturile vor fi cuprinse între 22 și 14 grade Celsius. Duminică nu va mai ploua, dar temperaturile vor rămâne la acest nivel ușor mai mici decât în restul țării. Minima va fi de 14 grade, iar maxima zilei va fi de 20 de grade Celsius.

Vremea în Iași în weekend

Sâmbătă, ieșenii vor avea parte de o vreme destul de frumoasă. Vor exista câteva furtuni, iar vântul va sufla puternic. Nu vor exista precipitații, iar temperatura va fi cuprinsă între 28 și 18 grade Celsius. Dumincă va fi o zi și mai frumoasă, doar cu soare și temperaturi de până la 25 de grade.

Vremea în Cluj în weekend

Clujenii vor avea parte de o zi de sâmbătă cu precipitații, dar cu temperaturi mari de până la 24 de grade. Duminică va ploua iarăși, dar spre seara norii se vor risipi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: