Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România 19 iunie 2020. ANM avertizează că nu scăpăm de ploi

Vremea în România 19 iunie 2020. ANM avertizează că nu scăpăm de ploi

prognoza anm

Vremea în România 19 iunie 2020. Starea vremea începe să se îmbunătățească, după ce aproape toate săptămâna am avut parte de ploi și vreme mohorâtă. Începutul weekendului va aduce vremea destul de frumoasă în majoritatea zonelor din țară, iar temparaturile vor fi ridicate. Meteorologii ANM au transmis prognoza pentru ziua de vineri, 19 iunie.

Vremea în București 19 iunie

Bucureștenii vor avea parte de o vreme frumoasă vineri, dar vor exista, totuși, câteva averse de ploaie cu furtuni puternice. Posibilitatea ca acestea să apară în decursul zilei de vineri este de peste 60%.

Temperaturile vor fi ridicate, astfel că maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius. Treptat, valorile termice vor scădea și noaptea vor fi cu zece grade mai puțin decât în timpul zilei.

Vremea în Constanța 19 iunie

În timpul zilei, constănțenii vor avea parte de vreme instabilă și de precipitații. Probabilitatea de furtuni însoțite de descărcări electrice este de 60%, așa că este bine să nu vă uitați umbrela acasă, dacă vreți să nu fiți luați prin surprindere de ploaie.

Totuși, temperatura resimțită în timpul zilei va fi mai mare decât cea afișată în termometre. Acesta va fi de 25 de grade Celsius, iar cea resimțită va fi de 30 de grade.

Minima zilei de vineri va fi de 19 grade Celsius.

Vremea în Brașov 19 iunie

Meteorologii ANM au transmis că în Brașov va fi mai frig decât în restul țării. Astfel, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă, care va fi atinsă noaptea, va fi de 15 grade Celesius. Există o mare șansă de a ploua în Brașov, de 66%.

Vremea în Iași 19 iunie

În Iași vor fi câteva furtuni puternice. Pe timpul zilei, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar spre seară valoarea înregistrată de termometre va fi de 18 grade Celsius.

Vremea în Cluj 19 iunie

Temperaturile vor fi cuprinse între 23 de grade Celsius și 15 grade Celsius pe seară. Câteva averse și ploi vor avea loc în acest oraș, pe tot parcursul zilei de vineri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: