Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în weekendul 18-19 iulie 2020. ANM anunță precipitații și furtuni în toată țara

Vremea în weekendul 18-19 iulie 2020. ANM anunță precipitații și furtuni în toată țara

prognoza anm

Vremea în weekendul 18-19 iulie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână. Vremea se menține caldă sâmbătă și duminică, dar este posibil să apară precipitații și descărcări electrice.

Cum va fi vremea în București în weekendul 18-19 iulie

Sâmbătă vremea va fi foarte caldă, iar temperaturile vor fi cuprinse între 17-31 de grade Celsius. În schimb, duminică va fi o zi ploioasă pentru bucureșteni, pentru că se vor înregistra averse pe tot parcursul zilei. Duminică, temperaturile vor fi cuprinse între 18 și 30 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Constanța în weekendul 18-19 iulie

La malul mării, vremea va fi un pic mai rece și din nefericire pentru cei care au în plan să meargă în concediu pe litoral, meteorologii ANM au transmis că starea vremii va fi mohorâtă, iar norii vor acoperi cerul. Sâmbătă, temperaturile vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade Celsius, în timp ce duminică acestea se vor situa în preajma valorilor de 20 și 27 de grade.

Cum va fi vremea în Brașov în weekendul 18-19 iulie

Brașovenii vorr avea parte de un weekend ploios și cu temperaturi mai mici decât ar fi normal în această perioadă, în luna lui Cuptor.

Sâmbătă, vor fi averse și furtuni, iar valorile termice vor fi cuprinse între 15 și 25 de grade Celsius. Duminică va ploua din nou toată ziua și temperaturile vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Iași în weekendul 18-19 iulie

Starea vremii în Iași va fi una mohorâtă, iar ploile vor apărea sporadic sâmbătă. Norii vor acoperi cerul în tot acest weekend. Temperaturile vor fi cuprinse între 18 și 29 de grade Celsius sâmbătă, iar duminică ele vor fi în preajma valorilor de 18 grade și 28 de grade.

Cum va fi vremea în Cluj în weekendul 18-19 iulie

Ca în restul țării, în Cluj ploile își vor face apariția în acest weekend. Sâmbătă, temperaturile vor fi de 16-23 de grade, iar duminică ele vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade.

Etichete: