Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp, noi opțiuni. Cum poți șterge poze și video dintr-un alt telefon

WhatsApp, noi opțiuni. Cum poți șterge poze și video dintr-un alt telefon

Probleme cu WhatsApp

WhatsApp vine cu o nouă opțiune pentru utilizatori. Aplicația va pune la dispoziție o nouă funcție, numită Expiring Media, descoperită de experții de la WABetaInfo.

Expiring Media, noua opțiune a WhatsApp

Expiring Media, noua funcție care va fi pusă de WhatsApp la dispoziția utilizatorilor. Descoperită de experții de la WABetaInfo, prin noua opțiune se va putea stabili ca pozele, clipurile și GIF-urile trimise altcuiva să fie șterse automat după ce sunt vizionate. Desigur, pentru ca acest lucru să fie posibil, ei trebuie să activeze această funcție înainte de a trimite respectivele imagini.

Cum se va face activarea noii funcții

Activarea se va putea face prin apăsarea unui buton aflat chiar lângă căsuța de mesaje.Imaginile vor dispărea automat, imediat ce sunt văzute și persoana iese din fereastra de chat. Nu va rămâne niciun indiciu al existenței lor, adică persoana care le-a primit nu va mai vedea în fereastra de chat mesajul ‘this message was deleted’, așa cum se întâmplă acum atunci când un utilizator șterge mesajul pe care l-a trimis.

WhatsApp încă lucrează pentru crearea Expiring Media. De altfel ”WhatsApp tocmai a prezentat o nouă actualizare prin intermediul programului beta Google Play, aducând versiunea la 2.20.201.1″, a transmis WABetaInfo.

Când utilizatorul decide să trimită un suport media care expiră – imagini, videoclipuri și GIF-uri, acesta va dispărea în telefonul destinatarului, după ce va părăsi chatul„, scrie Daily Mail.

Odată activat, utilizatorilor WhatsApp li se va oferi opțiunea de a trimite conținut media care expiră atingând un nou buton Expirare care ar urma să se afle lângă caseta de mesaj. „După ce atingeți butonul, funcția va fi activată pentru media selectată, spune WABetaInfo.

WhatsApp a evoluat în ultimii 10 ani de la o aplicaţie rusească relativ necunoscută, la un adevărat gigant al chat-ului instant. Achiziţia din partea Facebook care a avut loc între timp a oferit acestei platforme posibilitatea de a se dezvolta în mai multe direcţii, împrumutând funcţii de la alte servicii ale companiei.

WhatsApp: căutare de imagini

Deja în teste în varianta beta, căutarea de imagini de pe WhatsApp ar putea ajuta utilizatorii să nu mai fie păcăliţi online. În prezent, serviciul este folosit în diverse scopuri, iar unii utilizatori îl folosesc pentru a cumpăra diverse produse online. Pentru a verifica dacă acele fotografii sunt într-adevăr reale, WhatsApp va permite căutarea de imagini online. Dacă fotografia „reală” se găseşte deja online pe alte site-uri, va fi destul de clar că este vorba despre o ofertă „falsă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: