Redactia.ro
Home » Monden » Zanni și-a bușit noua mașină: „Prima pagubă s-a produs”. Cum a avut loc accidentul – VIDEO

Zanni și-a bușit noua mașină: „Prima pagubă s-a produs”. Cum a avut loc accidentul – VIDEO

Zannidache

Zannidache și-a îndeplinit cel mai mare vis al său. După o viață petrecută prin orfelinate, solistul și-a luat propria locuință. Pentru ca visul să fie complet realizat, acesta și-a achiziționat și o mașină nouă.

Ei bine, n-au au trecut nici câteva săptămâni de când și-a cumpărat noua mașină, dar Zanni deja a reușit s-o lovească. Acesta a avut ghinionul să-și bușească mașina chiar în parcare.

Și-a avariat mașina într-o parcare

Din fericire este vorba doar de o zgârietură la una dintre aripi. Fostul concurent de la Survivor a povestit întâmplarea în mediul online.

Într-un clip video pe TikTok, Zanni a explicat cum a reușit să-și lovească mașina de un copac, într-o parcare, în urmă cu puțin timp. Tânărul spune că a realizat că o să-și avarieze bolidul, dar susține că nu a avut de ales în acel moment.

„Prima pagubă s-a produs. Am intrat într-o parcare, când am vrut să plec m-a blocat unu. Singura ieșire, că mă grăbeam, era pe lângă un copac și cumva părea că am loc și aveam loc, dar uite că m-am zgâriat. Nu e vorba de un accident sau ceva, conduc foarte bine pentru o săptămână, dar am julit-o de un copac. Am văzut că îl ating și nu aveam cum să îl evit și am trecut. (…) Am zgâriat mașina pe o parte, am auzit că se ia la smirghel.”, le-a spus Zanni urmăritorilor lui.

Zanni a crescut într-un orfelinat

Edmond Zannidache sau Zanni, așa cum îl știu majoritatea, este acum o persoană publică în România, excelând atât în plan sportiv, cât și în plan muzical. Dacă lucrurile sunt acum roz în viața lui, ei bine, nu au stat așa dintotdeauna, mai ales în condițiile în care protejatul lui Alex Velea și-a petrecut primii ani de viață într-un orfelinat.

„Copilul adoptiv” al lui Alex Velea s-a născut pe data de 20 septembrie 1998. Artistul nu și-a cunoscut părinții, deoarece aceștia au ales să se întoarcă în Grecia și să rămână acolo definitiv. Chiar dacă are 23 de ani, Zannidache are o colecție impresionantă de tatuaje, 100 la număr. Fiecare desen pe corpul lui ascunde o poveste inspirată din trecutul lui și din luptele pe care le-a dus cu viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: