Redactia.ro
Home » Sport » Zi de sărbătoare pentru fiica cea mare a lui Adrian Mutu. Adriana a împlinit 15 ani

Zi de sărbătoare pentru fiica cea mare a lui Adrian Mutu. Adriana a împlinit 15 ani

GALERIE FOTO (3)Adriana Mutu, fiica lui Adrian Mutu

Adriana Mutu, fiica cea mare a lui Adrian Mutu, a împlinit, sâmbătă, 15 ani. Mândru de fata lui, fostul fotbalist a postat pe rețelele de socializare o imagine cu adolescenta, scriindu-i o urare emoționantă.

Zi de sărbătoare pentru fiica cea mare a lui Adrian Mutu. Adriana a împlinit 15 ani

Adriana Mutu, fiica lui Adrian Mutu, din căsnicia cu actrița Consuelo Matos Gomez, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Adolescenta a împlinit, sâmbătă, 15 ani, iar fostul fotbalist a ținut să-i facă o urare fiicei lui, postând pe rețelele de socializare și o imagine cu Adriana Mutu.

Mai exact, antrenorul FCU Craiova a postat, pe Instagram, o fotografie în care fiica lui are un trandafir roșu la ureche, detaliu care-i scoate în evidență frumusețea moștenită de la tatăl și mama ei: „La mulți ani, Princess @adrimutu ♥️
Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc .. #adriana #15yearsold ♥️😘♥️
 #birthdaygirl”, a scris Adrian Mutu în cadrul postării.

Adriana i-a răspuns imediat tatălui ei, cu următorul comentariu: ”Te iubesc, tati! Mulțumesc❤️💕”, a răspuns Adriana.

Adrian Mutu, declarații despre căsnicia cu Consuelo Matos Gomez

Consuelo Matos Gomez și Adrian Mutu au divorțat în 2013. Din căsnicia lor au rezultat două fetițe: Adriana și Maya. În prezent, Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici, cu care un băiețel. În urmă ceva timp, el a spus despre despărțirea de Consuelo că ar avea multe să-i reproșeze frumoasei actriței.

„Eu dacă aş avea să îi reproşez Consuelei ceva, aş putea să-i reproşez multe lucruri, dar nu o voi face. Mă sună, mi le dă pe fete la telefon, vorbesc cu ele. Când m-am văzut cu fetele şi cu Sandra, ea le-a pregătit şi a stat de vorbă cu ele. Scopul nostru de acum înainte este acela de a le creşte pe fete frumos. O mare parte din avere a rămas la ea, nu vreau să vorbesc mult despre asta. Suntem ok, financiar nu avem nicio problemă’, a declarat Adrian Mutu, pentru cancan.ro, în urmă cu ceva timp.

Adrian Mutu si Consuelo au divortat • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

„Eu şi Consuelo ne-am cunoscut, ne-am înţeles bine. Ea are acum o relaţie, el a trecut peste”, a spus și Sandra, într-un interviu, soția lui Adrian Mutu.

Adrian Mutu și Sandra Bachici au făcut anunțul. ”Vă rugam să luați în serios!” - IMPACT

Etichete: