Redactia.ro
Home » Monden » Zi emoționantă pentru Andreea Mantea. Vedeta a făcut totul public. „Puiul meu mult dorit”

Zi emoționantă pentru Andreea Mantea. Vedeta a făcut totul public. „Puiul meu mult dorit”

Ieri, Andreea Mantea și fiul ei au fost în culmea fericirii! Micuțul David și-a sărăbătorit ziua de naștere. Petrecerea băiețelului nu a fost una oarecare, pentru că mama lui are grijă de el și îl face să simtă că este cel mai special băiat din lume. Prin urmare, Andreea Mantea a pregătit o petrecere surpriză pentru băiețelul ei, La frumosul eveniment au participat câțiva prieteni de familie și prietenii băiețelul.

Persoana care a anunțat știrea a fost chiar Andreea Mantea. Vedeta a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare și puteți vedea că petrecerea lui David este foarte specială, cu invitați speciali, baloane colorate, prăjituri uriașe, un tort gigantic și un candy-bar. Faimoasa brunetă i-a trimis și un mesaj emoționant fiului său de șase ani, spunându-i că îl iubește enorm și că și l-a dorit dintotdeauna.

6 anisori! Nu as fi crezut niciodata ca acesti ani vor trece atat de repede… La multi ani, puiul meu mult dorit! 🙏🏻🤗❤️ Astazi sunt la dieta! Sa fie clar! 🤣🤣🤣🌈🍬🍭🧁A fost o zi foarte grea si emotionanta pentru mine. Vreau sa va multumesc pentru toate mesajele, din tot sufletul meu! 🙏🏻🤗❤️ Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi si tuturor celor care inca sunt! Cu totii sunteti minunati! 🥰🥰🥰„, a fost mesajul Andreei Mantea, postat pe rețelele sociale.

Andreea Mantea are probleme de sănătate

Au apărut mai multe zvonuri cum că frumoasa brunetă ar fi însărcinată. Andreea Mantea văzând că aceste zvonuri se întețesc a făcut public un mesaj prin care a explicat că nu este gravidă, însă pare că ar fi așa din cauza unei boli autoimune, mai exact o alergie.

Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…„, a povestit Andreea Mantea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: