Redactia.ro
Home » Știri » Zi importantă pentru cei care se roagă părintelui Arsenie Boca! Se împlinesc 33 de ani de la moartea duhovnicului

Zi importantă pentru cei care se roagă părintelui Arsenie Boca! Se împlinesc 33 de ani de la moartea duhovnicului

Zi importantă pentru cei care se roagă părintelui Arsenie Boca! Se împlinesc 33 de ani de la moartea duhovnicului
Zi importantă pentru cei care se roagă părintelui Arsenie Boca! Se împlinesc 33 de ani de la moartea duhovnicului. Iată cele mai importante profeții ale acestuia!

33 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca

Arsenie Boca s-a stins din viață la data de 28 noiembrie 1989. Acesta este unul dintre cei mai apreciați monahi, la mormântul său adunându-se în fiecare an mii de oameni. Mai mult, se discută despre canonizarea acestuia, mulți considerând că el a trăit viața unui sfânt.

Cine a fost părintele Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai iubiți duhovnici și lu cu numele acestuia este legat de mănăstirea Prislop unde are și mormântul. De ani de zile, după moartea acestuia mormântul a devenit loc de pelerinaj pentru creștini.

Duhovnicul a fost considerat de mulți un adevărat sfânt și, în ultimii ani, această credință a fost întărită datorită tuturor mărturiilor despre minunile săvârșite de Arsenie Boca. Despre el se spune că avea o putere vindecătoare și avea un mod specific de a privi în sufletele oamenilor. Există numeroase mărturii de asemenea despre vindecările miraculoase făcute de Arsenie Boca. Se spune că el a vindecat și un după ce l-a spovedit.

O altă minune despre care se vorbește și care este atribuită lui Arsenie Boca este că a înfăpuit vindecare miraculoasă. Un copil ce era pe jos, nu s-a ridicat atunci când părintele a ieșit din biserică, spre deosebire de toți ceilalți oameni. Unchiul copilului a povestit că acesta n-a mers niciodată. Copilul l-a prins de mână cu un deget pe părinte și s-a ridicat în picioare. Un bărbat pe nume Ionică Morar mărturisește că a fost de față.

Rugăciunea lui Arsenie Boca.

Rugăciunea este scrisă de către părintele Arsenie Boca și o rostea zilnic:

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi, toată ziua, să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric.

Patimile au pus tină pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut loc în care Te ţinem flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriţi şi dosădiţi până la pământ.

Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai mila de noi şi rupe lacatul, pune dragostea în inimile noastre, rupe spinii patimilor noastre şi fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino şi Te sălăşluieşte întru noi, împreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi mintea rămân neputincioase.

Doamne, Cel ce vii în taină, ai mila de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârşiţi şi cât eşti de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre.

Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumină prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viaţa Ta. Lumina şi Bucuria noastră, slavă Ţie! Amin”.

Profeția preotului Arsenie Boca despre viitorul țării noastre

Teolog, ieromonah și artist plastic, părintele Arsenie Boca a devenit în ultimii ani un nume foarte important în ortodoxism. Locul de veci al fostului stareț al Mănăstirii Prislop este vizitat anual de zeci de mii de oameni. Aceștia vin să înalțe o rugăciune, cu credință în suflet că vor primi ajutor divin.

Duhovnicul, trecut la cele veșnice, este considerat de mulţi dintre credincioşi sfânt.

În timpul vieții sale, ieromonahul a făcut mai multe profeții. Unele dintre ele sunt despre prezent, altele sunt despre vremurile care vor veni peste noi. Anumite profeții deja s-au întâmplat, iar altele ar urma să se adeverească în curând.

„Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului.

Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi…

Atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”, spune una dintre profețiile Părintelui Arsenie Boca.

Alte profeții ale părintelui Arsenie Boca

România se va confrunta cu o puternică emigraţie, spune o altă profeție a părintelui. De altfel, lucrul acesta se petrece deja, dacă stăm să ne gândim la milioanele de români care sunt plecați peste hotare. Unii nici nu mai intenționează să se întoarcă în țară.

„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a mai spus Părintele Arsenie Boca.

Mai mult decât atât, în relatările Surorii Septimia Maniș din cartea „Noi mărturisiri despre părintele Arsenie Boca”, se arată că duhovnicul văzuse dinainte că românii vor fi împovărați de taxe.

Profețiile părintelui sunt însemnate în mai multe lucrări, iar unele mărturii ale lui Arsenie Boca sunt susținute chiar de apropiați ai săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: