Redactia.ro
Home » Știri » Ziua de luni vine cu oferte noi pentru fanii magazinului Lidl. Ce se va găsi pe rafturile supermarketului

Ziua de luni vine cu oferte noi pentru fanii magazinului Lidl. Ce se va găsi pe rafturile supermarketului

GALERIE FOTO (3)

Magazinele Lidl sunt pregătite să își întâmpine clienții cu oferte de neratat începând cu data de 12 februarie 2024. Cu prețuri excelente și reduceri semnificative, aceste oferte vor satisface nevoile tuturor românilor.

Alimente de bază și produse de igienă, ori articole pentru animalele de companie, Lidl vine cu vești bune pentru toți și toate. O mulțime de prețuri reduse sunt promise de lanțul de magazine pentru săptămâna care urmează.

Alimente proaspete și delicatese

Clienții Lidl vor avea o gamă largă de opțiuni pentru a-și umple cărucioarele cu produse proaspete și delicioase. Cârnații oltenești de la Pikok sunt disponibili la un preț imbatabil de doar 9,99 lei, cu o reducere de 28%. De asemenea, salamul italian de la Pikok este redus cu 20%, costând acum numai 8,99 lei. Pentru cei care preferă carne tocată, Lidl oferă carne de vită la un preț redus de 12,99 lei pentru 500 de grame.

Pentru a completa masa, oferta aduce la ofertă și produse de bază la prețuri avantajoase. Pâinea de secară este acum disponibilă la doar 5,99 lei, în loc de 7,99 lei, iar iaurtul de băut de 400 de grame de la Pilos poate fi achiziționat cu doar 2,19 lei. În afară de alimente, Lidl are și produse esențiale pentru gospodărie și igienă personală la prețuri reduse. Detergentul lichid color Maxitrat este disponibil la doar 15,99 lei pentru 2,2 litri, în timp ce hârtia igienică Floralys este redusă cu 36%.6

Oferte bune și pentru prietenii necuvântători

Iubitorii de animale au toate motivele să fie încântați, deoarece Lidl vine cu o surpriză specială pentru pisicile lor. Hrana uscată pentru pisici Coshida este acum redusă cu 27%, oferindu-le oportunitatea de a-și răsfăța blănosul la un preț mai mic. Cu această ofertă specială, puteți achiziționa hrana uscată pentru pisici Coshida la doar 12,99 lei, în loc de prețul anterior de 17,89 lei. Această reducere substanțială vă permite să economisiți bani în timp ce vă asigurați că pisica dvs. primește hrana de calitate de care are nevoie pentru a fi sănătoasă și fericită.

Ofertele de la Lidl din 12 februarie 2024 aduc bucurie și economii pentru toți clienții săi. Cu produse de calitate la prețuri reduse, Lidl continuă să fie destinația preferată pentru cumpărături inteligente și satisfacția nevoilor zilnice. Lanțul de magazine este unul dintre cele mai apreciate. Parcările magazinului sunt mai tot timpul pline, semn că românii apreciază ofertele lor.

Încă de când s-au lansat pe piața românească și până la momentul actual, ei s-au extins tot mai mult pe teritoriul României, deschizând zeci de magazine în mai toate județele. Produsele lor de bază din game precum Pilos, SnackDay, Coshida sau W5 sunt la mare căutare. Motivul principal sunt chiar prețurile semnificativ mai mici, care vin în ajutorul românilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: