Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ziua Păcălelilor, 1 aprilie: glumele care au rămas în istorie. Una din ele a fost făcută de Google

Ziua Păcălelilor, 1 aprilie: glumele care au rămas în istorie. Una din ele a fost făcută de Google

Ziua Păcălelilor, 1 aprilie

Ziua de 1 aprilie este una foarte specială, ea fiind numită cea a glumelor. Iată câteva dintre cele mai bune glume făcute vreodată, care au rămas în istorie!

Cele mai bune glume de 1 aprilie, rămase în istorie

Ziua de 1 aprilie este una în care oamenii se concentrează pe glume fiind, de altfel, numită ziua păcălelii. Iată câteva dintre cele mai bune glume ai făcut vreodată care au rămas în istorie.

Copacii care cresc spaghete

Unua dintre acestea este copacii cu spaghete. În anul 1957 BBC a făcut publică o poveste despre copacii cu spaghete din Suedia, care au recolte foarte bune an de an datorită vremii foarte bune. Sute de mii de oameni au sunat la post pentru afla cum poți crește acest copac și să fac o recoltă de spaghete.

OZN-ul londonez

O altă glumă foarte bună a fost cea din Londra, din anul 1989, când un obiect neidentificat zbura deasupra Londrei și i-a făcut pe mii de londonezi să sune la poliție, acuzând o invazie extraterestră. De fapt, era doar un balon cu aer cald care a fost modificat pentru a arăta așa cum arată un obiect zburător neidentificat.

Google Motion

Chiar și Google a participat la acest trend cu păcălelile de 1 aprilie și în anul 2011 gigantul tehnologic a anunțat că va lansa Google motion, care le-ar permite utilizatorilor să-l controleze aplicația Gmail cu corpurile lor. Oamenii trebuiau să facă fețe ridicole pentru a se conecta. Alte glume făcute de Google în acest sens sunt cele Google Romance și Google voice for Pets.

Televiziunea color

O altă glumă care a rămas în istoria a fost una din 1962 a unui post național de televiziune suedez care și-au adus experții tehnici în platou pentru a-i informa pe oameni că transmisiunile alb și negru pot fi văzute colorat dacă privitorii se uită prin șosete de nailon.

Insula Sans Serif

O altă păcăleală rămas în istoria fost făcută tot pe seama britanicilor. În anul 1977, the Guardian anunța că poți avea o vacanță de vis, într-un supliment de șapte pagini în care era detaliat un loc idilic în Oceanul Indian, numit Sans Serif. Numeroși cititori au sunat la ziar dorind să știe mai mult despre această destinație de vacanță neștiind, de fapt, că acest nume provine de la tipul de scriere de la acest ziar.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: