Redactia.ro
Home » Sport » Zlatan nu îl iartă pe Cristiano Ronaldo! “S-a săturat să stea pe scaun”

Zlatan nu îl iartă pe Cristiano Ronaldo! “S-a săturat să stea pe scaun”

Zlatan nu îl iartă pe Cristiano Ronaldo

Zlatan nu îl iartă pe Cristiano Ronaldo. Fotbalistul a fost întrebat de ce crede că Ronaldo nu a fost prezent la gala unde s-a decernat Balonul de Aur. Răspunsul suedezului a fost în stilul său caracteristic…ușor ironic.

Leo Messi a câștigat al 6-lea Balon de Aur. Toată lumea s-a întrebat însă, de ce marele rival Cristiano Ronaldo nu a fost prezent la gala de la Paris. Fostul international suedez, Zlatan Ibrahimovic nu s-a putut obține când i s-a cerut părerea.

”Cristiano Ronaldo s-a saturat sa stea pe cel mai bun scaun din sala din care poate sa-l vada pe Messi castigand Balonul de Aur, asa ca a decis sa nu se mai prezinte la gala”, a declarat unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume.

Unde vrea suedezul să joace

De când a plecat de la clubul din America, suedezul are mai multe oferte din Europa. Deocamdată este enigmatic și nu vrea să spună cu cine va semna. Este dorit de mai multe cluburi din Italia. Inter, Milan, Juventus și Napoli, chiar dacă are 38 de ani. Întrebat despre posibila sosire a lui Ibrahimovic la Milan, antrenorul echipei Stefano Pioli a avut o reacție fabuloasă.

„Eu ştiu că Moş Crăciun vine pe 25 decembrie, iar eu mă confrunt cu probleme din octombrie. Acum serios, nu cred că un jucător poate rezolva problemele, important este ca echipa să reuşească să joace ca o echipă! Nu-i am nici pe Messi, nici pe Cristiano Ronaldo, dar sunt jucători buni aici care dacă se vor dărui pentru echipă vom putea creşte” a spus antrenorul Milanului.

Citește și: Veste neaşteptată! Marius Șumudică vrea să devină cetățean turc

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: