Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiac chinezesc 27 APRILIE – 3 MAI 2020. Previziuni orientale pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc 27 APRILIE – 3 MAI 2020. Previziuni orientale pentru toate zodiile

Zodiac CHINEZESC 27 APRILIE – 3 MAI 2020

Zodiac CHINEZESC 27 APRILIE – 3 MAI 2020. Ce îți aduce horoscopul oriental în această perioadă. Află dacă ai o perioadă abundentă sau vei înfrunta greutăți. La ce să te aștepți în săptămâna care tocmai a început.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai aduce ocazii favorabile. Este o perioadă bună pentru investiții, dar și pentru a recupera bani. În general e o perioadă îmbelșugată, dar există și nativi care nu stau prea bine la capitolul finanțe. Previziuni, bani, carieră, sănătate și dragoste pentru toate zodiile.

Zodiac chinezesc 27 APRILIE – 3 MAI 2020. Previziuni orientale săptămânale

Zodiac chinezesc Șobolan

Este o periodă ușor dificilă pentru acești nativi. Dacă ești născut în zodiac Șobolanului, nu trebuie să reacționezi exagerat. Păstrează-ți calmul și încearcă să adopți o atitudine pozitivă. Soluții sunt chiar în fața ta, dar le poți vedea doar cu mintea limpede.

Zodiac chinezesc Bivol

În perioada 27 aprilie – 3 mai, nativii din semnul Bivolului vor fi dominați de conflicte. Perioada nu este benefică, ci e presărată de greșeli. Încearcă să nu te lași doborât, ci doar să înveți din ele. Pe plan amoros, lucrurile decurg excelent!

Zodiac chinezesc Tigru

Săptămâna începe destul de agitat, însă cu puțină organizare, vei reuși să împaci și aspectele profesionale, cu ce ai nevoie să faci prin casă. Din fericire, ești motivat, pentru că ai succes în tot ce îți propui!

Zodiac chinezesc Iepure

O perioadă destul de favorabilă întâlnirilor. Fie e vorba de întâlniri amoroase, fie despre unele legate de afaceri și parteneriate, ambele vor decurge așa cum trebuie. Trăiești o perioadă romantică.

Zodiac chinezesc Dragon

E o perioadă încărcată și stresantă, dar peste care poți trece ușor cu ajutorul creativității. Trebuie să cauți în interiorul tău resursele și inspirația!

Zodiac chinezesc Șarpe

Săptămâna 27 APRILIE – 3 MAI 2020 este benefică pentru tine. Se ivesc diverse oportunități, mai ales care să îți aducă bogății și averi. Profită de aceste șanse pe care ți le oferă viața!

Zodiacul chinezesc al săptămânii 27 APRILIE – 3 MAI 2020

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Ești impulsiv și te grăbești, iar aceste lucruri vor avea efecte negative asupra activității tale. Fii concentrat pe tot ce ai de făcut pe plan profesional, pentru că deciziile de acum vor fi importante pentru viitorul tău!

Zodiac chinezesc Capră / Oaie

Nu e o săptămână foarte importantă pentru tine, ci va fi mai degrabă banală. Însă astrele îți vor oferi și câteva clipe frumoase. Stai bine pe planul sănătății, iar dacă ești singur, îți vei găsi perechea.

Zodiac chinezesc Maimuță

Ai șanse să te implici într-un proiect bănos și primești oportunități rare de a-ți rotunji veniturile. Din punct de vedere financiar, stai excelent, dar astrele îți surâd și pe planul sănătății și pe cel romantic.

Zodiac chinezesc săptămânal Cocoș

O să ai rezultate bune datorită eforturilor de care ai dat dovadă până acum. Este un moment bun pentru odihnă și pentru a-și odihni trupul și sufletul. Fii atent și la sănătatea ta, e posibil să ai anumite probleme.

Zodiac chinezesc Câine

Ai parte de câteva zile în care ți se întâmplă lucruri aproape incredibile. Revin anumite promisiuni neîndeplinite sau anumite refuzuri se transformă în oportunități. Poți primi chiar și bani pe care nu te mai așteptai să îi primești.

Zodiac chinezesc Mistreț

Dacă ești născut în semnul mistrețului, trebuie să rămâi pozitiv, chiar și dacă te lovești de anumite greutăți și refuzuri. Nu ai parte de o perioadă grea, ci doar nu privești din unghiul care trebuie! Ochii larg deschiși!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: