Redactia.ro
Home » Știri » Câțiva parlamentari au consumat alcool în Senat, la 10 dimineața: ”Suntem în primul rând oameni”

Câțiva parlamentari au consumat alcool în Senat, la 10 dimineața: ”Suntem în primul rând oameni”

Mai mulți parlamentari români s-au pus pe băut de la primele ore ale dimineții, în timpul serviciului. În apărarea lor, au spus că ”în primul rând oameni, înainte de a fi demnitari”.

Marți, 17 mai, ora 10:00 i-a găsit pe parlamentari în sala de ședințe a Comisiei de Agricultură din Senat consumând vin. Parlamentarii au băut vin roșu în cinstea senatorului PSD Ion Rotaru, care a împlinit frumoasa vârstă de 69 de ani.

George Scarlat: Vă cinstim și pe dumneavoastră cu o cupă de șampanie

Atunci când au sesizat prezența jurnaliștilor PRO TV, unul din parlamentari s-a gândit cum poate rezolva situația în care au fost surprinși. Și ce a făcut? A zis că o drege cu un alt pahar de șampanie.

George Scarlat, senator PNL:

”Am dori din suflet, dacă câteva minute, vă cinstim pe dumneavoastră și cu o cupă de șampanie, pentru că-l sărbătorim pe domnu, și în cinci minute dăm drumul la ședință și putem să filmăm”.

Jurnalista PRO TV a înțeles rapid mesajul pe care voia să i-l transmită, de fapt, parlamentarul, așa că i-a dat replica.

Iulia Petcu, jurnalist:

”Adică să nu filmăm acum”

George Scarlat, senator PNL:

”Acum, în secunda asta, doar ce l-am aniversat pe domnu’ președinte.”

După ce au sesizat că jurnaliștii au pus deoparte camerele de filmat, parlamentarii au continuat petrecerea și i-au urat „La mulți ani” senatorului PSD, Ion Rotaru. Nu au mai ciocnit, însă, paharele de vin. De ce? Erau deja aproape goale.

Ion Rotaru, senator PSD:

Este o adevărată surpriză ce s-a întâmplat acum, mă simt onorat, e un moment pe care o să mi-l amintesc cu drag. E un pic mai delicat ce s-a întâmplat acum, dar cred că și colegii de la presă vor înțelege că doar ciocnim un pahar și atât și ne ținem ședința” (aplauze).

Explicația senatorului PNL cu privire la cele întâmplate în timpul serviciului a fost destul de simplă. „Suntem oameni!”

George Scarlat, senator PNL:

”Suntem oameni, domnu președinte, în afară de a fi … sau în primul rând oameni, înainte de a fi demnitari”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: