Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion nu mai este burlac. Prezentatorul s-ar fi căsătorit, în mare secret, cu Daliana Răducan

Răzvan Simion nu mai este burlac. Prezentatorul s-ar fi căsătorit, în mare secret, cu Daliana Răducan

razvan simion daliana raducan

Bat clopote de nuntă în showbiz! Se pare că Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret, la mii de kilometri departare de casă, tocmai în Japonia. Îndrăgostiții au fost dați de gol de către un apropiat care a scris un mesaj controversat pe pagina de Instagram.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-ar fi căsătorit în mare secret

O veste importantă din lumea showbiz-ului din România! Se pare că Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret, după cum unul dintre prietenii lui Răzvan a dezvăluit recent. Cei doi îndrăgostiți se află de mai bine de o săptămână în Japonia și au postat mai multe fotografii superbe pe rețelele sociale.

„După ce ani la randul am mers eu la ”birou” la Razvan, a venit rândul lui să vină la mine la „birou” – prin lumea mare.
De data asta cu grupul nostru în Japonia, să ne bucurăm împreună de spectacolul cireșilor înfloriți.
Data viitoare unde, tizule?! 😀
P.S. Casă de piatră cu minunata Daliana!”, a fost mesajul care a creat mare vâlvă în rândul fanilor.

Cu toate acestea, o postare în special a atras atenția internauților. Răzvan Pascu, un apropiat al simpaticului matinal, le-a urat celor doi «casă de piatră». De aici până la crearea unui val de reacții din partea fanilor nu a mai fost decât un pas. Mulți s-au grăbit să-i felicite pe cei doi îndrăgostiți și să le transmită cele mai bune gânduri. Până în momentul relatării știrii nici Răzvan, nici Daliana nu au făcut declarații pe marginea acestui subiect și nici nu au confirmat sau infirmat faptul că s-ar fi căsătorit.

Răzvan și Daliana sunt împreună de aproximativ trei ani

Răzvan și Daliana Răducan formează un cuplu din vara anului 2020. Prezentatorul a început relația cu Daliana la scurt timp după ce el și Lidia Buble au pus punct unei relații care a durat cinci ani. Arhitecta a reușit să îi aducă din nou zâmbetul pe buze și i-a cunoscut deja pe cei doi copii pe care Răzvan îi are alături de fosta soție, Diana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: