Redactia.ro
Home » Stil de viață » 3 rețete de primăvară. Fructe și legume excelente pentru salatele care să îți ofere energia necesară

3 rețete de primăvară. Fructe și legume excelente pentru salatele care să îți ofere energia necesară

Metodele prin care îți cureți colonul rapid și eficient! Salata ce face minuni pentru organismul tău. Slăbești în doar 3 zile

Rețete de primăvara simple și sănătoase de salate pe care le poți încerca și tu! Combină legumele cu fructele pentru a obține vitaminele necesare organismului tău!

Primăvara, natura ne sare în ajutor cu fel de fel de fructe și legume. Salatele pe care le poți pregăti în acest sezon sunt sănătoase și te energizează. Este o perioadă excelentă pentru detoxifiere și cure de slăbire cu alimente savuroase și sănătoase.

3 rețete de primăvară. Cum poți face cele mai bune salate

Pentru că acum putem găsi la piață sau chiar putem comanda acasă direct de la agricultori cele mai proaspete legume, e păcat să nu profităm de ele. Este un sezon bun pentru salata verde, ceapa verde, usturoiul verde, lobodă, ștevie, leuștean, pătrunjel și alte verdețuri. De asemenea, cultivatorii vând la prețuri bune castraveți și ridichi. Aceste legume pot fi combinate cu altele pentru a obține rețete de primăvară excelente. Legumele sunt foarte bune și în anumite rețete chinezești delicioase!

Cel mai simplu și la îndemână este să facem salate! Ceea ce face o salată cu adevărat delicioasă este dressingul. Acel sos care combină ingredintele poate transforma o combinație banală într-una delicioasă! Uite cum poți prepara un dresing foarte bun!

Folosește o linguriță de muștar, amestecat bine cu o linguriță de miere. Peste, pune 2 linguri de oțet sau de zeamă de lămâie. Presară și sare, apoi amestecă foarte bine toată compoziția cu 100 ml de ulei. Gustă dressingul, pentru a-l face mai acru, dacă simți nevoia. Poți adăuga și alte condimente, cum ar fi piper, fulgi de chili, usturoi sau ghimbir. De asemenea, nu ezita să folosești ulei aromatizat: există ulei cu trufe, aromatizat cu usturoi sau cu ardei iute. Îndrăznește să experimentezi!

Rețete de primăvară: salată fresh, cu dressing delicios!

După ce ai făcut dressingul, combină legumele preferate. Cea mai simplă rețetă este cea clasică! Rupe frunzele de la o salată, combină-le cu baby spanac, adaugă ridichi și castraveți tăiate feliuțe subțiri, pune și ceapă verde, apoi asezonează cu dressingul explicat mai sus. Vei vedea că este salata perfectă ce merge servită alături de grătar, de exemplu.

O altă rețetă de primăvară combină legumele cu fructele

Deși pare ciudat, combinația este cât se poate de gustoasă. Anumite fructe se combină excelent cu legumele. De exemplu, într-o salată de spanac, merg foarte bine câteva căpșuni, mereu sau pere.

Ce își propunem acum este chiar mai îndrăzneț de atât! Încearcă și tu măcar o dată această rețetă de primăvară! Taie cam la aceeași dimensiune 6 roșii mici, 2 castraveți cornichon, 3 kiwi, o banană, 2 avocado. Amestecă-le bine și folosește dressingul sus amintit. Sau poți încerca un alt dressing, obținut din 100 ml ulei, 2 linguri de zeamă de lămâie, 5 frunze de mentă proaspătă tocată mărunt, sare și piper. Iese delicios!

Rețetă de salată orientală de primăvară

Salata orientală este delicioasă, nu doar în varianta clasică. Primăvara, poți fi mai îndrăzneț în ceea ce presupune prepararea ei. Adaugă în salata obișnuită obținută din cartofi fierți, măsline și ou, ceapă verde, salată verde, ridichi și mărar. Obții astfel o salată de primăvară consistentă dar și plină de vitamine!

Poftă bună!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: