Redactia.ro
Home » Sport » 30.000 de copii au cântat imnul României! Reacţia presei din toată lumea!

30.000 de copii au cântat imnul României! Reacţia presei din toată lumea!

30.000 de copii au cântat imnul României

30.000 de copii au cântat imnul României, aseară pe Arena Naţională, la meciul România- Norvegia (1-1). Contra şi jucătorii săi şi-au stăpânit cu greu lacrimile. A fost un record, iar presa din toată lumea a scris pagini întregi.

„Bucureștiul s-a umplut de copii pentru meciul România – Norvegia. Arena Națională din București a primit vizita a 30.000 de copii în această seară. Această atmosferă specială a fost posibilă ca urmare a sancțiunii pe care România a primit-o. UEFA le-a permis să aducă un număr impresionant de copii la stadion. Acesta este un nou record mondial”, au scris cei de la Onefootball.

Şi spaniolii de la Marca au comentat subiectul.

„României nu i s-a permis să joace cu spectatori în tribune, la partidele cu Norvegia și Suedia. Totuși, Federația Română de Fotbal a putut chema la meciul cu Norvegia 30.000 de copii, care au animat stadionul de la București. Mai mult, acesta a fost chiar un nou record mondial. UEFA consideră că astfel de sancțiuni nu trebuie să îi afecteze pe copiii de maximum 14 ani, așa că li s-a permis accesul pe stadion”, titrează Marca.

A mai existat un caz similar. La meciul, Partizan Belgrad-AZ Alkmaar din Europa League au fost 20.000 de micuţi.

„Sunete asurzitoare, tribale, din partea copiilor la București”

Norvegienii nu au fost deloc încântaţi de prezenţa celor 30.000 de copii.

„Sunete asurzitoare, tribale, din partea copiilor la București. Ar trebui să fie tribune goale și liniște completă. În schimb, Norvegia a fost surprinsă de o atmosferă haotică deja din timpul încălzirii. Copii care au umplut stadionul au acaparat tot sunetul din scaunele lor”, au scris cei de la Dagsavisen.

Selecţionerul Norvegiei, Lars Lagerback a criticat decizia celor de la UEFA, care a permis accesul copiilor pe stadion.

„Este o decizie total incorectă, sunt de mulţi ani în fotbalul internaţional. Dacă decizi că a fost o problemă şi închizi stadionul, dar regulile permit prezenţa pe stadion totuşi. Nu critic România, ei au profitat de reguli. Vreau să spun că pentru mine e incredibil că UEFA are aceste reguli. Când am fost întrebat la conferința de presă, normal că am spus că îmi doresc să nu existe rasism. Ceea ce am vrut să spun este că a fost una dintre cele mai nedrepte decizii pe care le-am experimentat vreodată”, a spus Lars Lagerback.

Citeşte şi: România – Norvegia 1-1! Cum putem ajunge la Euro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: