Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, dezamăgită de ziua soțului! ”Toată lumea a dispărut de lângă tine”

Oana Lis, dezamăgită de ziua soțului! ”Toată lumea a dispărut de lângă tine”

GALERIE FOTO (2) Oana Lis, dezamăgită de ziua soțului! ”Toată lumea a dispărut de lângă tine”

Oana Lis a răbufnit de ziua lui Viorel Lis! Vedeta și-a exprimat dezamăgirea cauzată de oamenii pe care îi credea prieteni și a făcut dezvăluiri dureroase.

Oana Lis, dezamăgită de ziua soțului

Vineri, pe 19 februarie, fostul edil Viorel Lis a împlinit vârsta de 78 de ani. Deși trebuia să fie un moment de fericire și de sărbătoare, soția acestuia, Oana Lis, a făcut declarații șocante, fiind vizibil afectată de trădarea prietenilor chiar în această zi importantă.

Oana Lis, dezamăgită de ziua soțului! În anii trecuți, Viorel Lis organiza petreceri fastuoase pentru a marca momentul,însă acum nu s-a mai pus problema de așa ceva, pe de o parte din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, iar pe de altă parte, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Având în vedere aceste două situații, se pare că prietenii l-au uitat pe fostul edil, lucru care a rănit-o profund pe femeia care i-a fost alături de mai bine de 20 de ani.

Oana Lis și-a exprimat nemulțumirea și a ținut să împărtășească gândurile sale cu fanii. Vedeta a declarat că deși la început nimeni nu-i dădea nicio șansă alături de Viorel Lis, ei bine, s-a dovedit că tocmai ea a fost cea care i-a rămas alături la greu, comparativ cu cei care se dădeau prieteni. Aceasta a transmis un mesaj în mediul online, unde i-a înțepat pe cei care s-au folosit, cândva, de soțul ei, iar acum au dat totul uitării.

”Când ne-am cunoscut, toată lumea spunea că relația noastră nu o să reziste și dureze. Azi, 22 de ani mai târziu, aproape (au mai rămas 0,1 % interesați de el și prezenți în viața lui – mulțumim și respect). În rest, toată lumea a dispărut de lângă tine și ai rămas doar cu mine, Viorele! La mulți ani! Păi să mai crezi vreodată ce zice lumea”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, dezamăgită de ziua soțului! Mai mult, Oana Lis i-a făcut și o dedicație specială soțului ei, scrisă pe tortul pe care i l-a făcut cadou în ziua în care a împlinit 78 de ani.

”Pentru mine ești încă primar. Și vei fi toată viața”, i-a transmis Oana Lis lui Viorel Lis.

Oana Lis, dezamăgită de ziua soțului! ”Toată lumea a dispărut de lângă tine”

Viorel Lis a făcut declarații de ziua lui de naștere

Viorel Lis a făcut declarații într-un interviu pentru un post de televiziune, chiar de ziua lui de naștere. Fostul primar al Capitalei a mărturisit că analizele nu i-au ieșit bine, din păcate. În plus, are probleme cu picioarele și este posibil să ajungă pe masa de operație. Până atunci, însă, așteaptă cu nerbădare să se vaccineze, pentru a putea ieși din casă.

”Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate. Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare. Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: