Redactia.ro
Home » Monden » Când începe cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”? 25 de fete se vor lupta pentru inima lui Andi Constantin

Când începe cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”? 25 de fete se vor lupta pentru inima lui Andi Constantin

GALERIE FOTO (4) Când începe cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”_

Când începe cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”? Așteptarea a luat sfârșit. Telespectatorii vor putea urmări cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul” începând de vineri, 5 martie, de la ora 20.30, difuzată pe Antena 1. Andi Constantin este noul burlac, pentru care 25 de tinere se vor lupta pentru a-i cuceri inima.

Când începe cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”? 25 de fete se vor lupta pentru inima lui Andi Constantin

Când începe cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”? Sezonul al șaselea a emisiunii Burlacul va începe vineri, 5 martie, Andi Constantin fiind burlacul pentru care 25 de fete vor lupta pentru a-l cuceri. Emisiunea va fi difuzată de la ora 20.30, pe Antena 1, iar formatul acesteia constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă din România. Reality show-ul va debuta după o pauză de cinci ani, iar Andi Constantin, fosta ispită de la Insula Iubirii vrea să-și găsească sufletul pereche. Așadar, în noul sezon al emisiunii vor participa 25 de fete, care se vor lupta pentru a-l cuceri pe marele burlac. De asemenea, filmările au avut loc atât în România, cât și în Turcia.

Andi Constantin, în vârstă de 29 de ani își dorea ca la această vârstă deja să fi avut o familie, dar speră ca în curând să-și găsească sufletul pereche alături de care să formeze familia mult visată. familie. ”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a declarat Andi Constantin.

Așadar, Andi va avea ocazia să călătorească alături de 25 de tinere, care au caractere și prinicipii diferite, motiv pentru care alegerea burlacului nu va fi deloc una ușoară. Însă, în această călătorie plină de aventură și emoție, Andi Constantin îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că îi va fi alături burlacului.”Chiar este în punctulîn care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus moderatorul emisiunii „Burlacul 2021”.

Andi Constantantin, schimbare importantă în viața sa

Tânărul care a cucerit inimile femeilor încă de pe vremea când se afla pe Insula Iubirii, a participat anul trecut la Survivor România, acela fiind momentul în care Andi și-a schimbat filozofia de viață. Noul burlac de la Antena 1 postează tot mai des texte motivaționale pe rețelele de socializare, iar imaginile cu el de pe vremea când treăgea de fiare la sala de fitness, deja sunt istorie.

Andi a declarat că își dorește să atingă echilibrul și pacea interioară, iar acum se gândește la o lumea mai bună, în loc de mușchi. De asemenea, tot el a recunoscut că a existat o perioadă în care se gândea numai la mersul la sală, dar acum are o altă viziune despree viață. Andi Constantin va apărea în fața publicului într-o altă aventură, căutându-și aleasa inimii în a fața a milioane de telespectatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: