Redactia.ro
Home » Monden » Andi Constantin, mai hotărât ca niciodată! Ce pretenții are noul „Burlac” de la viitoarea parteneră

Andi Constantin, mai hotărât ca niciodată! Ce pretenții are noul „Burlac” de la viitoarea parteneră

Andi Constantin, mai hotărât ca niciodată! (1)

Andi Constantin, mai hotărât ca niciodată! Că tot s-a aflat cine va fi noul Burlac 2021, Andi Constantin a ținut să anunțe ce pretenții are el de la viitoarea sa parteneră. Tânărul în vârstă de 29 de ani a renunțat la ispite și a decis să fie cucerit. Ba mai mult, Andi este mai decis ca niciodată că vrea să își găsească sufletul pereche, pentru a-și întemeia o familie.

Andi Constantin, mai hotărât ca niciodată! Ce pretenții are noul „Burlac” de la viitoarea parteneră

Andi Constantin, mai hotărât ca niciodată! Andi de la Insula Iubirii a renunțat la ispite și vrea acum să fie cucerit. Tânărul este noul Burlac al emisiunii difuzată pe Antena1. Astfel, cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Burlacul” va începe în curând și îl va avea ca protagonist pe Andi Constantin. La 29 de ani, Andi este multiplu campion la fitness și antreprenor, iar acum este pregătit să-și găsească sufletul pereche. Până acum, Andi nu a avut multe relații, dar a menționat că își dorește o familie, mai ales pentru că majoritatea prietenilor săi au copii deja. „Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc.(…)Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a declarat Andi la testimoniale.

Cum trebuie să fie viitoarea iubită a lui Andi

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul” va pleca alături de 25 de tinere, iar la final va trebui să o aleagă pe cea de care se va îndrăgosti. Emisiunea s-a filmat atât în România, cât și în Turcia, iar fetele se vor lupta pentru a-i câștiga inima lui Andi. ”Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a declarat Andi.

Acesta a recunoscut că unul dintre cele mai mari defecte pe care le are este faptul că nu prea comunică într-o relație, ci se bazează pe alte lucruri. Andi susține că poate trece peste o trădare în dragoste, dar nu știe dacă și-ar mai putea recăpăta vreodată încrederea în persoana de lângă. „Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine, mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare. Ăsta ar fi un defect foarte mare pentru mine într-o relație, dar sper să schimb acest lucru în curând”, a mai spus fosta inspită. Întrebat dacă a simțit vreodată că și-a întâlnit marea dragoste, acesta a spus că a simțit, și îi este teamă că nu va mai fi niciuna. „Probabil ca aceea nu va mai fi niciuna. Nu poți recrea un moment, trebuie să iubești cu o altă intensitate data viitoare”,a mai dezvăluit Andi Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: