Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Descoperirea șocantă făcut de un bărbat! Creatura ciudată i-a îngrozit pe toți FOTO

Descoperirea șocantă făcut de un bărbat! Creatura ciudată i-a îngrozit pe toți FOTO

GALERIE FOTO (3) Descoperirea șocantă făcut de un bărbat! Creatura ciudată i-a îngrozit pe toți FOTO

Un pescar a făcut o descoperire șocantă atunci când se afla cu barca pe ocean! Creatura ciudată și nemaiîntâlnită i-a șocat pe toți!

Creatura ciudată i-a îngrozit pe toți

Un pescar a găsit cea mai ciudată creatură care există. În timp ce se afla cu barca pe ocean, acesta a capturat un rechin, însă ce se afla în interiorul rechinului a i-a îngrozit pe toți. Câna a ajuns cu rechinul acasă, acesta a disecat viețuitoarea și în corpul ei a găsit trei pui. Unul dintre ei a fost cel mai șocant! Se pare că mamiferul suferea de o afecțiune rară care îl făcea să pară uman.

Descoperirea șocantă făcut de un bărbat! Creatura ciudată i-a îngrozit pe toți FOTO

Creatura bizară a fost găsită de Abdullah Nuren după ce a plecat de la Rote Ndao în East Nusa Tenggara, în largul coastei Indoneziei, duminică, pe 21 februarie. El a prins accidental un rechin gestant în timp ce era la pescuit, însă peștele a murit după ce a rămas blocată în plasa de pescuit.

Descoperirea șocantă făcut de un bărbat! Abdullah, în vârstă de 48 de ani, a observat că prădătorul era gestant cu trei pui. Când i-a deschis stomacul, unul dintre cei trei pui s-a remarcat imediat. Aceasta avea un aspect distinctiv, cu doi ochi rotunzi mari sub nas.

În imagine, Abdullah a așezat puiul de rechin într-o cutie, într-o poziție în care să i se vadă burta. Puiul mutant nenăscut are ochii chiar sub botul ascuțit, și nu în ​​lateral așa cum ar fi normal.

”Am găsit inițial un rechin femelă prinsă în plasa de pescuit. A doua zi am împărțit burta rechinului și am găsit trei pui în stomac. Doi erau ca mama și aceasta care arăta de parcă ar avea o față umană”, a declarat Abdullah.

Experții spun că este vorba despre o afecțiune rară

Experții au sugerat că aspectul său unic ar putea fi cauzat de o afecțiune rară. Dr. David Shiffman, cercetător la Marine Stewardship Council, a declarat că ar putea avea o afecțiune rară numită Cyclopia parțială. Cercetătorul a spus că aspectul unic al creaturii se datorează unui defect congenital.

”Acesta nu este un lucru pe care îl studiez, dar unii experți pe care îi urmăresc raportează că poate fi un caz de Cyclopia parțială cu o orbită topită, dar totuși cu doi ochi”, a declarat Dr. David Shiffman.

Descoperirea șocantă făcut de un bărbat! Creatura ciudată i-a îngrozit pe toți FOTO

Descoperirea șocantă făcut de un bărbat! Pescarul a mărturisit că mulți oameni au venit la el acasă să vadă creatură după ce s-a aflat de aceasta și că cei mai mulți s-au oferit să o cumpere, însă acesta a refuzat să vândă puiul de rechin.

”Casa mea a fost aglomerată de oameni care vor să vadă rechinul. Mulți oameni doresc să-l cumpere, dar eu îl voi păstra în schimb. Cred că îmi va aduce noroc”, a declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: