Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund! Cum au petrecut cei doi de ziua Biancăi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund! Cum au petrecut cei doi de ziua Biancăi

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund! Cum au petrecut cei doi de ziua Biancăi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat în sfârșit împreună, fiind surprinși în ipostaze tandre la ziua de naștere a blondinei. Imaginile dovedesc cât de îndrăgostiți sunt cei doi acum. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat într-un final împreună și au recunoscut prin gesturi că formează un cuplu. Deși le-a luat destul de mult timp să le arate fanilor pozele spectaculoase cu ei, aceștia au considerat că ziua de naștere a Biancăi este ocazia perfectă.

Blondina și afaceristul au apărut pentru prima dată unul în compania celuilalt cu ocazia petrecerii date de Bianca de ziua ei. Sâmbătă seara, atunci când a avut loc petrecerea, se pare că a fost momentul în care Gabi Bădălău a fost asumat și s-a arătat foarte îndrăgostit de fosta prezentatoare.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut o seară pe cinste într-unul din cele mai exclusiviste cluburi din București, acolo unde s-au mai aflat câțiva dintre prietenii blondine. Vedeta a avut parte de o aniversare specială, fiind răsfățată cu tot felul de surprize.

Până să ajungă în club, însă, seara celor doi a început mai devreme, la vedetă acasă, acolo unde Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au ratat ocazia de a se poza împreună, potrivit spynews.ro.

În imagini, Bianca Drăgușanu radiază de fericire în brațele noului bărbat din viața ei. În timp ce o ține în brațe, Gabi Bădălău o sărută cu patos pe creștetul capului pe iubita sa, totul în semn de dragoste și de protecție, în timp ce blondina se simte, parcă, mai liniștită și ocrotită ca oricând.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund! Cum au petrecut cei doi de ziua Biancăi

După plecarea de acasă, seara celor doi a continuat în club, acolo unde au apărut împreună, oficial, în public. Încrezători în iubirea lor și plini de fericire, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut parte de o seară romantică, în care s-au simțit bine, mai ales pentru că au fost unul lângă celălalt.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund! Cum au petrecut cei doi de ziua Biancăi

Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri despre relația lor

Într-un interviu, Bianca Drăgușanu a declarat că vârsta de 39 de ani a prins-o mai fericită și mai împlinită ca niciodată, totul datorită noului bărbat din viața ei, despre care diva spune că este total diferit de toți ceilalți, fiind extrem de inteligent și înțelegător.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că într-adevăr, ea și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în timp ce luau cina cu familia, iar apoi au mers acasă, însă nu este sigură de absolut nimic până când nu ajung amândoi la starea civilă.

”Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au apărut pentru prima dată împreună în timpul Sărbătorilor de iarnă, atunci când au fost în Dubai, iar mai apoi au petrecut o vacanță de vis în Maldive. Cu toate astea, vedeta și celebrul afacerist au decis să fie cât mai discreți în privința poveștii lor de dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: