Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga. Artista și-ar fi prevestit moartea. “Nu cred că mai apuc nici Paștele”

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga. Artista și-ar fi prevestit moartea. “Nu cred că mai apuc nici Paștele”

GALERIE FOTO (2) Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga. Interpreta de muzică lăutărească s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, după ce a fost testată pozitiv cu COVID19. Soțul Corneliei Catanga face dezvăluiri cutremurătoare după moartea acesteia. Conform acestuia, artista și-ar fi prevestit moartea.

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga. Artista și-ar fi prevestit moartea. “Nu cred că mai apuc nici Paștele”

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga. „Regina muzicii lăutărești’ s-a stins din viață vineri, 26 martie, în urma unui infarct, fiind și testată pozitiv cu noul coronavirus. Aurel Pădureanu este în continuare șocat de moartea soției sale și a dezvăluit, printre lacrimi, că artista și-ar fi prevestit moartea. Conform acestuia, Cornelia Catanga i-ar fi spus că o să moară devreme. „Cornelia avea premoniții! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem.A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: ”de ce mi l-ați desfăcut că la anul nu știu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paștele! Vreau să mă duc lângă mama mea!”, a declarat Aurel Pădureanu.

De asemenea, lăutarul a spus că soția sa merita o înmormântare mult mai fastuoasă, iar din această cauză este extrem de mâhnit. „Sunt așa de supărat în sufletul meu. Când am fost la morgă i-am văzut doar capul. Dormea ca un copil. Și am țipat: ”Cornelia, vorbește cu noi!”. Și în loc s-o îmbrac și eu, că avea peste 300 de rochii, să ajungă femeia mea să mi-o dea într-un sac?Îmi pare rău că sunt român și că trăiesc în țara asta! Îmi zicea: ”să nu mă băgați acolo în mormânt, mi-e frică!” Ni s-a impus să o înmormântăm urgent! Cum a plecat de la morgă, domnul Gigi Păun a zis să o ducem la biserica lui, m-am bucurat”, a mai spus Aurel Padureanu.

Cornelia Catanga si-ar fi prevestit moartea

Cornelia Catanga era speriată de ideea morții

Cornelia Catanga s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, fiind infectată cu noul coronavirus. Benone Sinulescu, colegul său de breaslă, și-a adus aminte de discuțiile pe care le-a avut cu artista. Și artistul a mărturisit că vedeta și-a prevestit moartea și că se aștepta să nu trăiască mult.

Benone Sinulescu spune că aceasta se gândea că nu mai are mult de trăit. „ Dumnezeu s-o odihnească! De când am aflat despre plecarea ei prematură dintre noi, sunt întors pe dos. Dar, odată cu ştirea dispariţiei sale, mi-am amintit că noi am vorbit de adesea despre lumea de Dincolo. Avea un fel aparte de a vorbi despre moarte.Era înspăimântată că va trebui să treacă prin asta, dar, în acelaşi timp, parcă ştia că va muri mai devreme. Aşa s-a întâmplat şi cu mama ei. Parcă şi-ar fi prevestit moartea! Inevitabil, când mai discutam cu ea, ajungeam şi la clipa în care totul începea cu- Nu mai am mult de trăit. Simt asta! Ca biata maică-mea!‘, a declarat Benone Sinulescu. Referitor la ultima dorință a acesteia, Benone Sinulescu a declarat că „Regina muzicii lăutărești” își dorea să mai urce o dată pe scenă și să le cânte oamenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: