Redactia.ro
Home » Monden » Legătura neștiută dintre Neti Sandu și Florin Călinescu. La asta nu te-ai fi așteptat

Legătura neștiută dintre Neti Sandu și Florin Călinescu. La asta nu te-ai fi așteptat

Neti Sandu și Florin Călinescu sunt două dintre cele mai importante nume din industria de televiziune. Ce doi activează în domeniu de ani buni și au ajuns să între în sufletele românilor prin proiectele pe care le-au făcut de-alungul anilor. Cu toate că toată lumeqa îi cunoaște pe cei doi, puțini dinter români știu că Neti Sandu și Florin Călinescu au o legătură specială.

Neti Sandu a poveștit într-un interviu care este relația dintre ea și Florin Călinescu și cum a ajuns ea să lucreze în cadrul televiziunii ProTv. Bruneta de la horoscop a dezvăluit că Florin Călinescu a fost cel care i-a făcut recomandarea de angajare în cadrul televiziunii, iar șefii au fost încântați de ea și de abilitățile ei de „citittor în stele”.

Neti Sandu a mai povestit că prima oară când și-a început cariera de astrolog își testa abilitățile de citit în stele chiar pe ea, mai apoi urmând membrii familiei sale. Ea a afirmat că astrologia este inepuizabilă și că un lucru este sigur, că mai sunt multe de descoperit în acest domeniu. Frumoasa bruntă de la horoscop a precizat că ea își dorește cel mai mult să înțeleagă viața prin prisma talentului ei de astrolog.

¨Inainte fusesem la radio, la Pro FM, ma vazuse Florin Calinescu acolo. Dupa ce oamenii de la PRO TV au stat luni de zile sa gaseasca rubrici pentru matinal, Calinescu si-a adus aminte de ‘una care face singura horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbeste din stele, cautati-o’. Au dat de mine. Ce uluita am fost, m-au cautat, am dat proba si am luat.¨Bineînțeles că întâi mi-am făcut mie, am făcut școală pe mine. După aceea au urmat membrii familiei mele. Astrologia este inepuizabilă, cred că mai sunt lucruri de descoperit, dar nu avem atâta capacitate și atâta minuțiozitate încât să putem înțelege totul. Întâi trebuie să înveți fiecare zodie, după aceea ce înseamnă fiecare planetă, ce face fiecare zodie în fiecare dintre case. Fiecare om are zece planete, care stau într-un fel în ziua în care s-a născut. Ca să poți să spui ceva despre acel om trebuie să înveți pentru fiecare ce înseamnă Venus în Balanță, Venus în Gemeni etc. E inepuizabilă și, din când în când, le reiau să văd dacă mai storc ceva de la ele fiindcă, de fapt, eu vreau să înțeleg viața, asta mă interesează.¨, a declarat Neti Sandu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: