Redactia.ro
Home » TV » Neti Sandu, dezamăgită în dragoste: ”A fost o traumă severă ”

Neti Sandu, dezamăgită în dragoste: ”A fost o traumă severă ”

Neti Sandu, dezamagire in dragoste

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la Protv, a dezvăluit că avut parte de dezamăgiri în plan sentimental. Cu toate acestea, și-a luat inima în dinți și a trecut peste, deși nu i-a fost ușor.

Neti Sandu, dezamăgită în dragoste: ”A fost o traumă severă ”

Neti Sandu este mai mereu cu zâmbetul pe buze, în fața telespectatorilor, atunci când prezintă horoscopul, la Protv. Însă, în spatele chipului vesel, se ascund regrete și dezamăgiri. Vedeta s-a confruntat cu suferința în dragoste, potrivit revista Viva.

ȘOC la PRO TV! Neti Sandu și-a scos peruca! CUM ARATĂ îndrăgita  prezentatoare, în REALITATE! (GALERIE FOTO) | B1.ro

Neti Sandu s-a căsătorit la vârsta de 24 de ani, însă mariajul nu a durat decât doi ani.

”Nu zic că nu trebuia să-l fac, foarte bine că a fost. Așa a părut de imperios lamomentul respectiv. Totul se petrece la vârsta aceea ca și cum ești într-o vrajă. Îmi aduc aminte starea: pur și simplu ești învăluit într-o vrajă, și ea te absoarbe ca un magnet, și lucrurile se petrec într-un firesc al lor; după aceea, tu vezi unde te afli. Dar la momentele alea se ajunge foarte natural, ca prin vis așa”, a spus Neti Sandu pentru Viva.

După ce s-au despărțit, Neti Sandu a avut foarte mult de suferit. A durat ani până să se vindece.

”Păi enorm. A fost o traumă severă și am digerat-o cum am putut eu. Am trăit încercând să o asimilez, dar asta a durat ani. Păi enorm. A fost o traumă severă și am digerat-o cum am putut eu. Am trăit încercând să o asimilez, dar asta a durat ani„, mai povestește Neti Sandu.

Cum vede Neti Sandu singurătatea

Neti Sandu spune despre singurătate că îi permite să se descarce și să se încarce în același timp. ”Are viață în ea”, a precizat prezentatoarea.

”Sunt diferite momente: când mi-e rău și, totuși, trebuie să fac anumite lucruri, când poate nu am chef și trebuie să le fac. Nu trebuie să mă lovească ceva ca să simt singurătatea, dar singurătatea asta este o stare în care eu mă încarc și mă descarc, cu care am învățat să conviețuiesc, pentru că e ca și atunci când stai cu cineva – e o stare pe care trebuie să înveți să o duci, dar dacă ești atent la ce se întâmplă cu tine, ea nu este atât de goală. Are viață în ea!”, descrie Neti Sandu.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: