Redactia.ro
Home » Monden » Anca Țurcașiu, mărturisiri sincere despre divorțul de Cristian Georgescu. Actrița se declară mult mai înțeleaptă

Anca Țurcașiu, mărturisiri sincere despre divorțul de Cristian Georgescu. Actrița se declară mult mai înțeleaptă

GALERIE FOTO (6) Anca Țurcașiu, mărturisiri sincere despre divorțul de Cristian Georgescu.

Anca Țurcașiu, mărturisiri sincere despre divorțul de Cristian Georgescu. În urmă cu aproape un an, celebra artistă surprindea pe toată lumea când a anunțat că divorțează de soțul său, medicul Cristian Georgescu, după 22 de ani de relație. Acum, vedeta a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut, dar și cum a schimbat-o toate cele întâmplate.

Anca Țurcașiu, mărturisiri sincere despre divorțul de Cristian Georgescu. Actrița se declară mult mai înțeleaptă

Anca Țurcașiu, mărturisiri sincere despre divorțul de Cristian Georgescu. Artista este în prezent o femeie liberă care se bucură de viața așa cum nu a mai făcut-o până acum. Anca Țurcașiu a anunțat în 2020, cu doar câteva zile înainte să împlinească 22 de ani de căsnicie, că divorțează de Cristian Georgescu. Chiar a fost cea care a făcut anunțul, pe contul său de Facebook. Ei bine, timpul a trecut iar vedeta a reușit să treacă peste această perioadă, transformându-se radical. Invitată în cadrul unei emisiuni, vedeta a vorbit despre divorțul de soțul său.

După ce a luat decizia de a se despărțit de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a trecut prin momente dificile, dar care i-au dat o sursă de putere incredibilă pentru a trece peste. Artista a spus că nu a stat să-și plângă de milă, ci a mers mai departe, demostrându-și singură cât este de puternică. Mai mult, blondina susține că a devenit mult mai înțeleaptă în urma divorțului. ”Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a declarat Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de relație

Pe 20 iulie 2020, Anca Țurcașiu își începea mesajul despărțirii cu următoarele cuvinte: ”Am divorțat!”. Artista a declarat atunci că a decis să se despartă de cel care i-a fost alături timp de 22 de ani, dar și care i-a dăruit un băiat minunat.

Apropiații și fanii cuplului au rămas surprinși după ce au aflat că cei doi s-au despărțit. ”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit!”, se arată în mesajul postat de artistă, în urmă cu un an. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au împreună un fiu, Radu, în vârstă de 21 de ani. Deși are cetățenie americană, fiul celor doi a studiat Politehnica din București.

Fiul Ancai Turcasiu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: