Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică Jr., apariție surprinzătoare alături de fiul său cel mic. Imagini de colecție cu cei doi

Ștefan Bănică Jr., apariție surprinzătoare alături de fiul său cel mic. Imagini de colecție cu cei doi

GALERIE FOTO (2) Ștefan Bănică Jr., apariție surprinzătoare alături de fiul său cel mic.

Ștefan Bănică Jr., apariție surprinzătoare alături de fiul său cel mic. Partnerul de viață al Laviniei Pârva a fost surprins într-o ipostază inedită. Ștefan Bănică Jr. și-a petrecut timpul alături de fiul său cel mic, iar artista a imortalizat momentul după care l-a postat pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii.

Ștefan Bănică Jr., apariție surprinzătoare alături de fiul său cel mic. Imagini de colecție cu cei doi

Ștefan Bănică Jr., apariție surprinzătoare alături de fiul său cel mic.Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr. sunt împreună de mulți ani și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Deși au un copil împreună, cei doi postează rar poze cu fiul lor, iar când o fac, fanii acestora sunt în extaz. Recent, Ștefan Bănică Jr. a postat un filmuleț în timp ce face sport alături de fiul lui mai mic, Alexandru. “Jogging/ La o discuție …”, a fost mesajul care a însoțit filmulețul.

Stefan Banica impreuna cu fiul sau

În urmă cu câteva săptămâni, Lavinia Pârva a postat o fotografie cu fiul său, în vârstă de 2 ani. Momentele imortalizate în care artistul apare împreună cu fiul lui mai mic, sunt postate rar. Atât artistul, cât și Lavinia Pârva au preferat să-și țină copilul departe de ochii curioșilor până acum. Artistul este un tătic devotat și face tot posibil să își petreacă timpul cu fiul său mai mic, chiar dacă are un program încărcat.

Ștefan și fiul său, Alexandru au ieșit afară să se plimbe și au fost protagoniștii unor imagini comice. Cei doi alergau împreună și se distrau de minune. La scurt timp, fanii au reacționat, clipul video adunând repede mii de like-uri. “Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios și sănătos. Eu și soția mea vă mulțumim celor care ați fost alături de noi, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru mesajele frumoase”, scria artistul în urmă cu doi ani.

Lavinia Pârva, despre viața de mamă

De când a devenit mămică, Lavinia Pârva a lăsat deoparte cariera, cel puțin pentru o perioadă, pentru a fi mamă full time pentru băiețelul ei, Alexandru. Anul trecut, Lavinia povestea într-o emisiunea tv despre rolul de mamă. Aceasta a spus că în momentul în care trebuie să se ocupe de proiectele sale, mama sa vine în ajutorul său.

Artista are o afacere cu haine și este implicată în tot ceea ce face. Ideea afacerii i-a venit în momentul în care era însărcinată și a pus câteva kilograme pe ea și nu își mai găsea haine pe placul ei. „Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. (…) Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea, da. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine’, spunea Lavinia Pârva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: