Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Dana Budeanu despre Fulgy și Margherita de la Clejani: „Sunt niște oameni…”

Ce spune Dana Budeanu despre Fulgy și Margherita de la Clejani: „Sunt niște oameni…”

GALERIE FOTO (3) Ce spune Dana Budeanu despre Fulgy și Margherita de la Clejani

Ce spune Dana Budeanu despre Fulgy și Margherita de la Clejani. Fulgy, fiul lăutarilor Viorica și Ioniță de la Clejani a ieșit de la dezintoxicare după ce fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acum, Fulgy spune că vrea să se reinventeze și să se liniștească. Ce spune Dana Budeanu despre familia de la Clejani?

Ce spune Dana Budeanu despre Fulgy și Margherita de la Clejani: „Sunt niște oameni…”

Ce spune Dana Budeanu despre Fulgy și Margherita de la Clejani. Viorica și Ioniță de la Clejani trec printr-o perioadă dificilă după ce fiul lor a fost implicat în numeroase scandaluri. Recent, Fulgy a ieșit de la o clinică de reabilitare, iar acum vrea să se reinventeze. Acesta a postat mai multe InstaStory-uri pe Instgram, iar printre acestea se numără și un clip video cu Dana Budeanu în care vorbea în emisiunea sa despre Viorica și Ioniță de la Clejani, dar și despre copii lor, Margherita și Fulgy.

Criticul de modă a lăudat familia de la Clejani, menționând că cei doi copii ai artiștilor sunt bine educați. „Sunt niște oameni minunați, niște părinți greu încercați ai unor copii, nu talentați, cum nu sunt adunați toti copiii de bani gata din Romania! Adunați toți copiii famiilor de bani gata, care și părinții acestora sunt niște terche-berchea, nu au talentul copiilor Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, atenție!”, spune Dana Budeanu despre copiii Vioricăi de la Clejani. La postarea sa, Fulgy a scris și câteva cuvinte pentru Dana Budeanu. „O femeie care vede prin ochii lui Dumnezeu, realitatea!”.

Fulgy, acuzații dure la adresa lui Alex Velea

După două săptămâni petrecute în spital, Fulgy face noi acuzații. Acesta a îi acuză pe băieții lui Alex Velea că ar fi consumat substanțe interzise în seara în care el a rămas fără permis de conducere. „Cu Alex Velea nu vreau să mai am de-a face, nici el nu cred că mai vrea să aibă de-a face cu mine. Vreau să ne vedem fiecare de treaba lui, dar acolo s-au consumat substanţe interzise, să fie clar. Eu am rămas fără permis, eram cu doi inşi de-ai lui în maşină şi am impresia că ei mi-au făcut manevre.Fix după ce am plecat de la Velea, mă opreşte Poliţia. Ăia mă roagă: Du-ne şi pe noi acasă. Eu am rămas fără permis, ei nu au păţit nimic. Înregistrările sunt la Poliţie, alea originale cu toate discuţiile din casă, cum s-a întâmplat de la început până la sfârşit. N-o să aveţi niciodată acces la ele, pentru că trăim într-o mafie. România este o mafie”, a declarat fiul Clejanilor.

Fulgy, 23 de ani, le-a spus fanilor săi că vrea să se reinventeze după ce a făcut pauză câțiva ani. Acesta își dorește să cânte din nou cu părinții săi. „E una dintre ideile mele de a mă reinventa. Am făcut pauză 2-3 ani, nu am cântat deloc. Însă mi-am dat seama că, decât să pierd timpul aiurea, mai bine cânt cu părinţii mei şi mai fac nişte bani. Vreau să fie clar: când cineva mă întreabă cu ce mă ocup, sunt producător muzical, sunt pianist, sunt chitarist, sunt chitarist basist, am o emisiune tv deci sunt şi moderator, sunt YouTuber şi merg si la spectacole alături de familia mea.Am nişte părinţi minunaţi, care mi-au luat apărarea tot timpul. Mereu mi-au spus că sunt bine-venit în taraful din Clejani”, a declarat Fulgy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: