Redactia.ro
Home » Monden » Dana Budeanu se retrage de pe Youtube! Vedeta a șters toate materialele video postate

Dana Budeanu se retrage de pe Youtube! Vedeta a șters toate materialele video postate

Dana Budeanu se retrage de pe Youtube! Vedeta a sters toate materialele video postate

Dana Budeanu a decis să se retragă de pe Youtube! Decizia vine după ce vedeta a lansat o aplicați unde va posta tot conținutul creat. Creatoarea de modă și-a sters toate videoclipurile postate până acum pe platformă. 

Dana Budeanu se retrage de pe Youtube! Vedeta a sters toate materialele video postate

Decizia Danei Budeanu de a se retrage de pe Youtube a venit ca un șoc pentru fanii acesteia care îi urmăreau Verdictul în fiecare luni. Deși în urmă cu ceva timp, vedeta a spus că intră în vacanță timp de trei luni, se pare că aceasta s-a răzgândit și acum renunță definitiv la canalul ei de Yotube.

În urmă puțin timp, Dana Budeanu a postat un ultim videoclip pe canalul său în care își anunță retragerea și le-a transmis fanilor că acum o vor găsi doar pe aplicația lansată acum câteva luni.

”Acest anunț vine să vă scoată din șocul faptului că de azi-noapte nu mai există niciun verdict pe Yotube, nici de mafioți, nici de amețite. Eu voi fi doar pe aplicație cu verdictele pe care le fac, așa cum am promis. Așadar doar cei care au aplicația vor vedea verdictul. Este o promisiune pe care am făcut-o în momentul în care am lansat aplicația și din luna iulie tot ceea ce fac ca material video va fi doar pe aplicați. Aici undeva în josul acestui anunț sunt link-urile atât pentru Android cât și pentru IOS pe care trebuie să le accesați pentru a vă lua aplicația. Mă bucur mult că am ieșit de pe Youtube. Nu mă interesează zecile de milioane de vizualizări. Când vă mai uitați voi la oameni de pe Youtube să știți că milioanele de vizualizări nu fac mare cașcaval. Alte conturi probabil, eu sunt singura care nu am acceptat sau nu am vrut să fact niciun fel de product placement din care se fac bani. În rest am făcut acest cont moca pentru toată lumea. El nu va mai fi. Nu consider că mai trebuie să fiu cumva așa împărțită pe tot felul de platforme sociale sau pe asta care nu știu ce dracu e. Ce e ăsta? Canal..nu știu cum se numește”, a spus Dana Budeanu în video-ul postat pe Youtube.

Motivul pentru care Dana Budeanu renunță la Youtube

Potrivit acesteia, se pare că dorința de a renunța la Youtube este de fapt datorată faptului că nu-și mai dorește să facă content pentru foarte multe platforme de socializare și că vrea să fie doar pe aplicația creată pentru ea.

Aceasta a strâns deja o comunitatea mare pe aplicație, fiind aproape 55 de mii de persoane și își dorește să crească organic în continuare.

”Așa cum am promis și pentru că sunt extrem de fidelă celor care sunt acum în comunitatea aceasta de pe aplicațieSunt foarte, foarte mulți, în jur de 55 de mii de oameni care au descărcat aplicația și vom crește organic, vom fi doar noi, oamenii care vrem să fim fericiți și vrem să fim deștepți, să râdem și să facem caterincă. Verdictul nu va mai exista începând din luna iulie”, a mai spus Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: