Redactia.ro
Home » Monden » Mama Cleopatrei Stratan, emoționată la culme la nunta fiicei ei. Motivul pentru care preferă să iasă atât de rar în public

Mama Cleopatrei Stratan, emoționată la culme la nunta fiicei ei. Motivul pentru care preferă să iasă atât de rar în public

GALERIE FOTO (6) Mama Cleopatrei Stratan, emoționată la culme la nunta fiicei ei

Mama Cleopatrei Stratan, emoționată la culme la nunta fiicei ei. Fiica lui Pavel Stratan s-a căsătorit la vârsta de 18 ani. Cleopatra s-a măritat cu Edward Sanda, iar evenimentul a fost extrem de emoționant, mai ales pentru cei doi și părinții acestora. Deși Cleopatra și Pavel Stratan sunt obișnuiți cu lumina reflectoarelor, mama artistei a decis să aibă apariții discrete. Rodica Pavel a fost surprisă la nunta fiicei sale, în cadrul căreia a fost extrem de emoționată.

Mama Cleopatrei Stratan, emoționată la culme la nunta fiicei ei. Motivul pentru care preferă să iasă atât de rar în public

Mama Cleopatrei Stratan, emoționată la culme la nunta fiicei ei. Cleopatra Stratan a devenit vedetă încă de la o vârstă fragedă. Melodia Ghiță este cunoscută de toți românii, devenind un adevărat hit. Ei bine, 15 ani mai târziu, micuța Cleopatra a devenit o adevărată adolescentă. Ba chiar, acum este femeie măritată. Cleopatra s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu iubitul ei, Edward Sanda. Evenimentul a avut loc pe 14 august, iar cei doi au fost extrem de emoționați. Alături de ei au fost rudele și prietenii, dar și colegi de breaslă. Una dintre cele mai importante persoane din viața Cleopatrei este mama sa, Rodica.

Deși ea și tatăl său sunt obișnuiți cu lumina reflectoarelor, aceasta a preferat să fie discretă. Artista i-a respectat mereu dorința mamei sale, așa că a rar postează imagini cu aceasta în mediul online. Căsătoria fiicei sale a fost un moment extrem de emoționant pentru Rodica Stratan, care și-a privit fiica cum își i-a „ziua bună”, ca mireasă. Părinții artistei din Republica Moldova au fost martori la logodna fiicei lor. Îmbrăcată într-o rochie lungă albastră, Rodica Stratan și-a privit cu ochii în lacrimi fiica, în momentul în care aceasta își unea destinele cu iubitul său.

Mama Cleopatrei Stratan

În urma cu ceva timp, Cleopatra mărturisea care este motivul pentru care mama sa a ales să fie discretă și să iasă rar în public. „Relația mea cu mama e la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta, pentru că a fost decizia ei. Să nu apară, să nu iasă. Și noi i-am respectat dezicia. Ea, oricum, e peste tot cu noi, indiferent unde plecăm”, a spus Cleopatra Stratan.

Mama Cleopatrei Stratan
Cleopatra si parintii sai

Pavel Stratan, în lacrimi la nunta fiicei sale

Cununia civilă a Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda a avut loc în aer liber, pe lacul Snagov. Cel care a condus-o pe artistă a fost chiar tatăl ei, Pavel Stratan, care a izbuncit în lacrimi. Artistul a postat pe rețelele de socializare un clip video, în care se vede cât este de emoționat. „Emoții fără margini la cununia civila!”, a scris Pavel Stratan pe contul de socializare. De asemenea, Edward Sanda a publicat pe InstaStory mai multe filmulețe de la petrecere, inclusiv momentul în care soția sa cântă alături de tatăl său.

Întrebată ce părere a avut tatăl său despre relația cu iubitul ei, Cleopatra a spus că mai multe detalii le-a discutat cu mama ei, decât cu celebrul său tată. „Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc”, a declarat Cleopatra Stratan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: