Redactia.ro
Home » Monden » Dana Marijuana, scandal cu fosta parteneră a iubitului ei. Cum a gestionat situația

Dana Marijuana, scandal cu fosta parteneră a iubitului ei. Cum a gestionat situația

GALERIE FOTO (5) Dana Marijuana, scandal cu fosta parteneră a iubitului ei.

Dana Marijuana, scandal cu fosta parteneră a iubitului ei. Artista a fost în tinerețe o fire rebelă, dar după ce a devenit mămă viața acesteia s-a schimbat. A divorțat de bărbatul cu care are o fetiță, iar acum are o relație cu un bărbat, alături de care își crește ambele fiice. Marijuana a avut probleme cu fosta iubită a partenerului său.

Dana Marijuana, scandal cu fosta parteneră a iubitului ei. Cum a gestionat situația

Dana Marijuana, scandal cu fosta parteneră a iubitului ei.În anii 90 făcea furori cu rap-ul său, fiind singura femeie din România care cânta rap. A fost o tânără curioasă, rebelă și ambițioasă, dar problemele legate de consumul de droguri i-a stopat cariera muzicală. Dana Marijuana a fost internată la Spitalul Obregia, după ce apropiații au crezut că aceasta va recurge la un gest necugetat. Din fericire, a reușit să depășească acel moment, iar acum, Dana trăiește o viață normală.

La 41 de ani, Marijuana are două fiice minunate și un iubit alături de care și-a creat o familie. Artista a divorțat de Sebastian Calu, bărbatul alături de care are o fetiță. Dana l-a acuzat că are probleme cu alcoolul și că era violent, motiv pentru care nu mai păstrează legătura nici acum cu el. După divorț, rapperița și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, iar împreună cu acesta își crește cele două fetițe, Elena, 7 ani și Alesia, 15 ani.

Perioada de pandemie a pus-o la încercare pe Marijuana, atât pe plan financiar, cât și sentimental. Vedeta a fost pe punctul de a se despărțit de iubitul ei, după ce fosta parteneră a acestuia îl căuta. “Partenerul meu plătește tot! Am mare noroc cu el. În pandemia asta m-a lovit însă energetic trecutul, m-am luptat cu niște umbre. A venit din trecutul lui ceva care nu prea mi-a convenit. Ne-am certat bine de tot, până la urmă am trecut peste. Este vorba de o fosta lui soție, care nu știu ce voia de la el acum când el era cu mine. A făcut totul la mișto, gen: «îți arăt eu, ca bărbat ești fraier» și aia e! Eu în viața mea, dacă am văzut că doi sunt iubiți, niciodată nu m-am băgat să-i despart sau să mă dau la un bărbatul respectivei. Am trăit-o însă și pe asta! Nu vreau să mă mai căsătoresc, rămânem parteneri. Nu mai vreau certuri, discuții la divorț”, a declarat Dana Marijuana, la Antena Stars.

Marijuana  a intrat în depresie

Pandemia de coronavirus i-a adus mari probleme financiare artistei, acesta confruntându-se din nou cu depresia, fiind nevoită să ia pastile. Dana Marijuana a depășit criza financiară, după ce și-a vândut apartamentul.

Cu banii obținuți, artista și-a cumpărat un teren la Vama Veche și trei containere, unde a locuit toată vara și s-a refăcut pishic. „Am vândut tablouri, obiecte antice, avem un anticariat, bijuterii. Apoi, noroc cu părinții mei. Am vândut apartamentul de la ei și cu banii am luat un teren la mare, pe care am trei containere, trei camere. Am stat două luni la mare și mi-am schimbat starea cu totul. Când m-am întors în București, a trebuit să intru din nou pe pastile, pe tratament, și de abia m-am reconectat!”, a mai spus solista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: