Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Adrian Năstase s-a căsătorit azi! Cine este norocoasa sa soție

Fiul lui Adrian Năstase s-a căsătorit azi! Cine este norocoasa sa soție

GALERIE FOTO (4)

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, și-a unit destinul cu Corina Corolevschi, fiica unui cunoscut om de afaceri din Constanța. Frumosul eveniment a avut loc astăzi, la primăria sectorului 1, București. Iată imaginile chiar de la Primărie.

Adrian Năstase este socru mare!

Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, a spus astăzi „da” în fața ofițerului de stare civilă. Mihnea trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aprope șapte ani cu fiica unui afacerist din Constanța. Cei doi au locuit până nu de mult în Bruxelles, deoarece aceștia au lucrat la Parlamentul European. Mihnea și Corina și-au programat cununia civilă chiar la primele ore ale zilei, deoarece tot astăzi au programată și cununia religioasă.

Evenimentul a fost unul restrâns, lucru care se poate observa din imagini. Mirilor le-au fost alături familia, dar și câțiva prieteni apropiați. Mihnea Năstase a ales să poarte un costum elegant de culoare albă. Corina Corolevschi a optat pentru o rochie albă scurtă, dar foarte deosebită.

 

sursă foto: evz.ro.

Mihnea și Corina au o afacere împreună

Fiul lui Adrian Năstase și proaspăta sa soție Corina au împreună un bussines la malul mării,mai rpecis în zona Corbu. Aceștia au pus bazele unui concept de glamping și camping. Se pare că zona de agrement este compusă din mai multe zone, inclusiv una pentru servit masa,  ring de dans, parcare și o zonă de odihnă cu corturi. Fiul lui Adrian Năstase și Corina  s-au inspirat din campingurile amerindienilor și chiar are și un nume care amintește de nativii americani.

Am început să lucrăm de ceva timp la proiectul TeePee Corbu – un loc unde îţi poţi lăsa încălţările pline de griji la intrare, iar totul devine despre prieteni, muzica bună şi momente frumoase. Putem spune că TeePee este despre natură. Sau că TeePee este despre sălbăticie. În acelaşi timp, începând cu 29 mai, TeePee este despre om şi comunitate., a declarat Corina Corolevschi pentru o publicație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: