Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Andreei Bălan, reacție după mesajul transmis de George Burcea: „Plătește pentru ce face”

Tatăl Andreei Bălan, reacție după mesajul transmis de George Burcea: „Plătește pentru ce face”

GALERIE FOTO (2) Tatăl Andreei Bălan, reacție după mesajul transmis de George Burcea

Tatăl Andreei Bălan, reacție după mesajul transmis de George Burcea. După ce actorul a avut derapanjul public, tatăl Andreei Bălan a comentat situația în care se află fostul ginere. Săndel Bălan nu este de acord cu spusele lui George Burcea.

Tatăl Andreei Bălan, reacție după mesajul transmis de George Burcea: „Plătește pentru ce face”

Tatăl Andreei Bălan, reacție după mesajul transmis de George Burcea. Celebrul actor i-a șocat pe urmăritorii săi din mediul online după ce a transmis un mesaj prin care susținea că unele femei ar trebui bătute de parternerii lor. Ulterior, sute de voci au condamant spusele actorului, mai ales că acesta a scos o carte în care vorbeste despre violența împotriva femeilor. Săndel Bălan, fostul socru al lui George Burcea a condamnat vehement mesajul acestuia. Tatal Andreei Bălan i-a reamintit lui George Burcea că are și el două fete și este inadmisibil să gândească în acest fel. „Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice”, a declarat Săndel Bălan, pentru Impact.ro.

În urmă cu câțiva ani, Andreea Bălan l-a acuzat pe tatăl său că a agresat-o fizic. Artista a povestit că dacă nu făcea ce i se spunea, era lovită de acesta. „Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr. Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”, spunea aceasta. Ulterior, Săndel Bălan a negat acuzațiile aduse de fiica sa, susținând că o certa, dar nu o lovea. „Cum să mă acuze că o băteam?! Avea 48 de kilograme cu tot cu haine, ce să baţi la ea? Eu sunt inginer, cu zece brevete de invenţii, sunt un om educat, nu un barbar. Normal că o certam la repetiţii sau când nu era atentă, şi o mai smuceam de mână, dar de aici şi până a spune că o făceam proastă sau că o loveam e cale lungă!”, a declarat atunci tatăl artistei.

Florin Zamfirescu a sărit în ajutorul lui George Burcea

Actorul a făcut o serie de afirmații șocante care au determinat multe publicații să-o scoată cartea de pe raft. George Burcea este acuzat că a instigat la violență asupra femeilor. Florin Zamfirescu a intervenit în cadrul emisiunii Acces Direct, unde a vorbit despre cazul actorului.

Celebrul artist a declarat că reacția lui Burcea i s-a părut firească, punând totul pe seama că Burcea este un om agitat și care se enervează repede. ,,Reacția lui mi se pare foarte firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînțelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el. Din câte am înțeles scrie și cărți, el este un individ repezit, pripit și care se enervează repede.Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă. Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosita sau bine folosita. Eu as vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit”, a declarat Florin Zamfirescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: