Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată cele două fetițe ale lui Alex Bodi

Cum arată cele două fetițe ale lui Alex Bodi

GALERIE FOTO (10) Cum arată cele două fetițe ale lui Alex Bodi

Cum arată fetițele lui Alex Bodi. Tot publicul românesc îl cunoaște pe Alex Bodi, mai ales de când a intrat într-o relație și apoi s-a însurat cu cea mai controversată din România, Bianca Drăgușanu. Însă puțină lume știe că Bodi are două fetițe din relații anterioare.

Cum arată cele două fetițe ale lui Alex Bodi

Alex Bodi declara la un moment dat că o tratează pe micuța Sofia Natalia, fiica Biancăi și a lui Victor SLav, ca pe propriul copil. Însă, acesta are, la rândul lui, două fetițe cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia, pe Instagram.

În urma cu câteva zile, Alex Bodi a fost la cinema cu fetele lui, Chaqueline și Selena, și a postat câteva imagini pe rețeaua de socializare.

 

Bianca Drăgușanu se înțelege foarte bine cu fiicele ei vitrege

Se pare că Bianca se înțelege foarte bine cu fiicele lui Alex Bodi, fiind surprinsă într-un mall din București cu una dintre fetițele lui Bodi. Tabloul era unul plin de fericire și o veselie debordantă .

Chiar dacă a colindat prin mai multe magazine, de unde presupunem că a cumpărat cadouri pentru cei dragi, Bianca și-a îndreptat toată atenția asupra micuței, care i-a fost parteneră de shopping. Iar după zâmbetul pe care îl afișa fiica lui Alex, se pare că ieșirea celor două a fost de bun augur. Micuța pare că s-a atașat destul de mult de celebra parteneră de viață a tatălui său, iar apropierea dintre ele e mai mult decât evidentă.

Bianca și Alex Bodi, dragoste cu năbădăi

Relația lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu este una cu suișuri și coborâșuri. S-au despărțit de mai multe ori, dar au ajuns să se căsătorească civil. După trei luni de când au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, aceștia au anunțat că divorțează.

S-a zvonit că motivul ar fi agresiunile la care bărbatul o supune pe soția sa. Mai mult, cei doi s-au certat deseori în public. Deși trebuiau să semneze actele de divorț la începutul lunii decembrie, aceștia au anunțat că s-au împăcat și, mai mult, își doresc și un copil.

Citeste si:Circulația pe Transalpina va fi restricționată. Cât este stratul de zăpadă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: